Romokban Kim Kardashian és Kanye West házassága

Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP -
Kim Kardashian házasság Kanye West sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian párizsi kirablása óta elég rosszul áll a házaspár élete: bennfenntesek szerint romokban van a kapcsolatuk. 

Kim Kardashiant októberben rabolták ki Párizsban, azóta pedig elég sok minden megváltozott a celebpár életében.

Kim állítja, a munkamániás rapper nincs jól a történtek óta: konkrétan paranoiás lett, képtelen pihenni, aludni, és kibírhatatlanul viselkedik.

Másról sem szól az életük, csak az állandó vitákról.

Kanye West és Kim Kardashian egy szeptember eleji eseményen Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

Kanye állítólag csak a munkával foglalkozik, vagy edz, nem tud leállni, ez pedig úgy túlpörgette a sztárt, hogy nemrég egy koncertjét három dal után abba is hagyta.

Kimnek pedig elege lett férjéből, és

megüzente neki, most egy ideig nem akarja őt látni, és egy kis szünetre van szüksége.

Nem tud ugyanis megbírkózni a férfi hangulatváltozásaival, munkamániájával, és azzal, hogy amikor szüksége lett volna rá, nem állt mellé és nem támogatta.

Nem ez az első alkalom, hogy a pár házasságának problémáiról pletykálnak: pár hónapja arról szóltak a hírek, hogy a világ egyik legdögösebb nőjével csalja a rapper a feleségét.

Erre a pasira cserélte Amber Heard Johnny Deppet http://www.life.hu/sztarok/20161130-amber-heard-uj-pasija-johnny-depp-utan.htmlAmber Heard nem sokáig bánkódott a balhés válása után: a jelek szerint ismét közel került egykori kedveséhez. TV + Sztárok--Gáspár Evelin úszik a boldogságban: őrülten szerelmes barátjábahttp://www.life.hu/sztarok/20161130-gaspar-evelin-fulig-szerelmes.htmlGáspár Evelin felnőtt: gyönyörű nővé cseperedett Győzike lánya, akit Ámor nyila is alaposan eltalált. TV + SztárokOrigoBrutális kegyetlenséggel végeztek ki egy 8 éves kislánythttp://www.life.hu/sztarok/20161130-megeroszakoltak-es-megfojtottak-egy-kislanyt.htmlBrutális kegyetlenséggel öltek meg egy 8 éves kislányt. Kiderült, a család közeli barátja volt a tettes, aki megerőszakolta és fojtogatta a gyereket. TV + SztárokThinkstockMariah Carrey újra szerelmes? Szexi táncos csavarta el a fejéthttp://www.life.hu/sztarok/20161130-mariah-carey-ujra-bepasizott.htmlMariah Carey néhány héttel ezelőtt szakított vőlegényével, a milliárdos üzletemberrel. Úgy tűnik a gyászidőszak gyorsan letelt, hiszen a díva már mással nyaralgat festői tájakon. TV + Sztárok--Chrissy Teigen modell 7 hónappal a szülés után észvesztően fest fürdőruhábanhttp://www.life.hu/sztarok/20161129-chrissy-teigen-modell-7-honappal-a-szules-utan-eszvesztoen-fest-furdoruhaban-mexikoban-jart-a-sztar.htmlChrissy Teigen modell jelenleg Hollywood sztármamija: a szülés utáni testét a fél álomgyár irigyli. A napokban a modell fürdőruhában ejtőzött Mexikóban, mi a képek láttán sárgultunk az irigységtől. TV + Sztárok--Soma Mamagésának drogos gruppen szexben is volt részehttp://www.life.hu/sztarok/20161130-soma-drogozott-es-orgiakban-is-reszt-vett.htmlElképesztően kalandos és sűrű élete volt Somának. Sokszor megfordult a fejében, hogy könyv formájában meséli el az embereknek, milyen élményekben volt része, de úgy döntött még nem érkezett el a teljes kitárulkozás ideje. Néhány részletet azonban megosztott pörgős éveiből: orgia és drog is szerepel benne. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.