Soma Mamagésának drogos gruppen szexben is volt része

Forrás: Fem3Café -
drog Soma orgia gruppen szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően kalandos és sűrű élete volt Somának. Sokszor megfordult a fejében, hogy könyv formájában meséli el az embereknek, milyen élményekben volt része, de úgy döntött még nem érkezett el a teljes kitárulkozás ideje. Néhány részletet azonban megosztott pörgős éveiből: orgia és drog is szerepel benne.

Soma arról híres, hogy nem éppen hétköznapi életet él. Korábban is így volt ez, de akkor főként még a bulizásokról szóltak a napjai. Naplójába minden emléket lejegyzett, és már nem egyszer került közel ahhoz, hogy ki is adja életének pikáns és arcpirító részleteit.

Minden éjszaka bulizott és művészek között mozgott, így bőven vannak különleges, már-már felháborodást keltő kalandjai.

Somának drogos gruppenszexkalandban is volt része Forrás: Fem3Café

"Minden éjszaka, hétfőtől vasárnapig megvolt a menetrend, hogy mely helyekre megyünk. Minden este művészekkel és barátaikkal szórakoztam, ez pedig többnyire házibuliba torkollott. Volt hat ilyen esztendőm.

Az év 360 napján buliztam, ötöt csak azért nem, mert olyan másnapos voltam, hogy nem tudtam felkelni.

Nagy előnye volt a kornak, hogy nem volt még AIDS. Tehát sokkal lazábban lehetett venni a dolgokat igaz, volt más, ami kikerülhetetlen, de azt egy injekcióval el lehetett mulasztani, no para... " - mondta Soma a Borsnak, aki már maga sem érti, hogy volt ennyi energiája. Bizonyára sokakat érdekelne, hogy milyen élményekben volt része, és egyszer már majdnem ki is adta a naplóit, de gyerekei megakadályozták. Mivel Soma említést tesz a "zabolátlan vadkancaévekről, és többek közt Nyugat-Berlinben történt hasisos gruppen szex kalandokról" is. Soma úgy döntött, egyelőre nem teszi közzé az életéről szóló írásokat, inkább a méhtisztítással foglalkozik, hogy kitakarítsa testéből az összes férfit, akivel dolga volt.

Chrissy Teigen modell 7 hónappal a szülés után észvesztően fest fürdőruhábanhttp://www.life.hu/sztarok/20161129-chrissy-teigen-modell-7-honappal-a-szules-utan-eszvesztoen-fest-furdoruhaban-mexikoban-jart-a-sztar.htmlChrissy Teigen modell jelenleg Hollywood sztármamija: a szülés utáni testét a fél álomgyár irigyli. A napokban a modell fürdőruhában ejtőzött Mexikóban, mi a képek láttán sárgultunk az irigységtől. TV + Sztárok--Vajon mit kér Zimány Linda karácsonyra?http://www.life.hu/sztarok/20161129-zimany-linda-karacsonyra-turmixgepet-ker.htmlAzt már tudjuk, hogy Palvin Barbi mit kér karácsonyra, de most Zimány Linda is elárulta nekünk, mit szeretne a Jézuskától. TV + Sztárok--Fenyő Iván hét évnyi száműzetés után visszatér a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20161129-fenyo-ivan-7-ev-utan-visszater-a-kepernyore.htmlMajdnem 7 évre vonult vissza Fenyő Iván, ebben az időszakban nem volt látható a képernyőn. Ennyi idő után azonban most visszatér, és azt is elmeséli, hogy mi történt vele az elmúlt időszakban. A színész életében most minden a legnagyobb rendben van, rátalált élete szerelmére is, aki mindenben támogatja. TV + SztárokOrigoVV Vivi nagyon kínosan viselkedett Zsolti kiesése utánhttp://www.life.hu/sztarok/20161129-vv-vivi-zsolti-kiesese-utan-kinosan-viselkedett.htmlVivit nagyon megviselte, hogy Zsolti kiesett a ValóVilág első hármas párbajában. A lány alaposan felöntött a garatra, és hol sírva, hol nevetve adta elő a Titanic című film szerinte a helyzethez illő jelenetét. TV + Sztárok--Naomi Watts őszintén mesél a fájdalmas szakításárólhttp://www.life.hu/sztarok/20161129-naomi-watts-szakitasarol-meselt.htmlA híres színésznő végre megtörte a csendet, és először beszélt a tapasztalásairól, az érzéseiről. TV + Sztárok--Életveszélyben volt Lilu a Keresem a családom című műsor forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20161129-eletveszelyben-volt-lilu-musorvezeto-a-keresem-a-csaladom-cimu-musor-forgatasan.htmlIgencsak meglepő dolog történt a műsorvezetővel a Keresem a családom című műsor egyik forgatásán, Amerikában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.