Borzalmas repülőgép- szerencsétlenségben halt meg egy brazil focicsapat majdnem összes tagja. Hétfő este zuhant le a gép, amivel utaztak, mindössze ketten élték túl a csapatból a tragédiát. Nem volt ilyen szerencsés Tiago da Rocha Vieira nevű játékos, aki a halála előtt tudta meg, hogy apa lesz, de a gyermekét sajnos már nem láthatja...

Szívszorító videó járja körbe a közösségi oldalakat. A felvételen az látható, ahogy a brazil focicsapat egyik tagja megtudja, hogy apa lesz. Tiago da Rocha Vieira egy héttel a szörnyűséges tragédia előtt értesült arról, hogy barátnője, Graziele gyermeket vár. A videót a fiatal férfi csapattársai rögzítették: látható, milyen örömmámorban úszik a leendő apuka, aki sajnos már soha nem láthatja kisfiát.

Az elhunyt futballista és barátnőjeForrás: Instagram/tiaguinhoo94

Egy héttel később ugyanis lezuhant a Chapecoense csapatát szállító repülőgép, a balesetben rengetegen az életüket vesztették, köztük Tiago da Rocha is. A focista és várandós barátnője két hét múlva ünnepelték volna egy éves évfordulójukat, de már erre sem fog sor kerülni. A futballista szerelme most egy hónapos terhes. A szörnyű veszteség mellett a focista családja úgy érzi, a baba egy valóságos csoda, mert így az elhunyt fiúk egy része velük marad - írja a CNN.