Pletyka vagy sem, a német In Touch magazin arról ír, hogy durván betörtek Michael Schumacher és a családja intimszférájába. Valaki lefotózhatta a nagybeteg sportolót, és most a képekkel házal. 

A lap azt állítja, sokkoló fotókat készítettek a nagybeteg sportolóról, és a család határozott kérése ellenére horrorisztikus összegért árulják őket. A hírek szerint egy közeli ismerős eurómilliókat kérne a fényképekért, sőt, arról is olvasni lehet, hogy néhány hete például az egyik német bulvárlap, a Freizeit Revue kapott ajánlatot, ám ők etikátlannak nevezték ezt, és elutasították. 

Fotók készülhettek a nagybeteg Michael Schumacherről, eurómilliókért árulják őketForrás: Mercedes

Hogy igaz-e a gátlástalan nyerészkedésről szóló hír, nem tudni, Schumacher balesete óta ugyanis már eddig is elképesztőnél elképesztőbb pletykák láttak napvilágot. Volt, hogy már arról lehetett olvasni, hogy a Forma-1 világbajnok újra jár, menedzsere azonban nem győzi hangsúlyozni, hogy csak tőle és a családtól származó információknak szabad hinni. Michael nem tűnt el, de olyan nehéz helyzetben van, ami nem tartozik külső szemlélőkre”  – nyilatkozta Sabine Kehm a nyáron.