Nem tudja elfelejteni egykori párját Noszály Sándor

Forrás: Facebook/Noszály Sándor -
válás szerelem félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta nem volt már komoly kapcsolata az egykori Nagy Ő-nek. Még mindig egykori szerelme után vágyakozik...

Noszály Sándor boldog párkapcsolatban élt a Jóban Rosszban egykori sztárjával, Novák Henivel. Később a színésznő Amerikában egyengette a karrierjét, ahová párja is kiköltözött, és világsztárokat trenírozott. Szerelmük olyan erős volt, hogy Sándor

titokban feleségül is vette a gyönyörű nőt.

Noszály Sándor Forrás: Facebook/Noszály Sándor

Idillinek tűnő kapcsolatuk akkor ért véget, mikor Noszály az egyik magyarországi látogatása alkalmával egy ismert szépséggel töltött egy éjszakát. Együtt is távoztak a szórakozóhelyről, ahol együtt buliztak.

Heni nem tudta megbocsátani a félrelépést,

így válás lett a vége. Sándor azonban azóta sincs túl a több, mint 9 évig tartó kapcsolaton.

„Amióta Henivel szakítottam, nincs igazi magánéletem. Megszenvedtem az elválásunkat, azóta nem is volt komolyabb kapcsolatom." – vallotta be őszintén a Story Magazinnak.

Novák Heni, színésznő Forrás: Facebook/Henrietta Novak

A sportedző nagyon várja, hogy újra eltalálja Ámor nyila, vágyik a mindent elsöprő szerelemre, de egyelőre még nem tudni ki mellett érhet révbe az élete. Úgy látja, hogy rengeteg férfi és nő keresi a foltját a világban, így kicsit ő is jobban érzi magát, mert nincs egyedül a helyzetével.

Állítólag Sarka Kata életében felbukkant egy új férfihttp://www.life.hu/sztarok/20161201-sarka-kata-titokzatos-pasija-lehet-a-valsaguk-oka.htmlSarka Kata és Hajdú Péter házasságának sorsa továbbra sem dőlt el. Külön élnek, de a békéltető tárgyalásukon nem jelentek meg. Válságuk okai között szerepelt féltékenység és eltávolodás is. Bár Hajdú várja vissza Katát, úgy tűnik a sztármami életében már egy új férfi tölt be fontos szerepet... TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKínos baki! Meghalt Charlie Sheen a köztévé szerint http://www.life.hu/sztarok/20161201-charlie-sheen-meghalt-kinos-baki-a-kozteven.htmlSokan meglepődhettek, amikor csütörtök reggel megnézték az M1 egyik adását, ugyanis bejelentették, hogy a világsztár már nincs az élők sorában. TV + Sztárok--Itt folytatódik a Morning Show- Sebestyén Balázsék végre elárulják a várva várt titkothttp://www.life.hu/sztarok/20161201-eldolt-a-morning-show-sora-hamarosan-kiderul-hol-folytatodik.htmlRengeteg rajongó lett dühös és szomorú, amikor elhallgatott a Morning Show. A műsor befejezésének körülményei sem voltak teljesen tiszták, a tervezettnél előbb ért véget a leghallgatottabb reggeli adás. A Morning Show jövője eddig kétséges volt, de hamarosan kiderül, hogy folytatják Sebestyén Balázsék. TV + SztárokOrigoMegvannak a Való Világ következő párbajozóihttp://www.life.hu/sztarok/20161201-vv-ati-ginaval-megy-parbajozni-valo-vilag.htmlHamarosan végéhez ér a Való Világ powered by Big Brother című játék, már csak 6 villalakó tartózkodik a luxusbörtön falain belül. Hétvégén újabb párbaj veszi kezdetét, akik pedig megküzdenek egymással: Ati és Gina. TV + Sztárok--Király Linda bevallotta: anya szeretne lennihttp://www.life.hu/sztarok/20161201-kiraly-linda-el-tudna-kepzelni-magat-anyakent.htmlÚj televíziós szereplése olyan érzéseket csalogat elő az énekesnőből, amelyekről nehéz nem tudomást venni. TV + SztárokOrigoErre a pasira cserélte Amber Heard Johnny Deppet http://www.life.hu/sztarok/20161130-amber-heard-uj-pasija-johnny-depp-utan.htmlAmber Heard nem sokáig bánkódott a balhés válása után: a jelek szerint ismét közel került egykori kedveséhez. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.