Állítólag Sarka Kata életében felbukkant egy új férfi

Fotó: Mudra László/Origo -
Sarka Kata válság harmadik fél Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata és Hajdú Péter házasságának sorsa továbbra sem dőlt el. Külön élnek, de a békéltető tárgyalásukon nem jelentek meg. Válságuk okai között szerepelt féltékenység és eltávolodás is. Bár Hajdú várja vissza Katát, úgy tűnik a sztármami életében már egy új férfi tölt be fontos szerepet...

Sarka Kata és Hajdú Péter házassági válsága nyáron kezdődött, legalábbis ekkor derült fény arra, hogy a pár kapcsolata nem felhőtlen. Nem sokkal az első hírek kikerülése után kiderült, hogy Kata el is költözött a családi házból. Sok hír felröppent arról, hogy mi okozhatta a törést, esett szó eltávolodásról, féltékenységről és harmadik félről is. A legújabb hírek szerint éppen Sarka Kata életében jelent meg egy férfi.

Sarka Kata életében feltűnt egy férfi? Fotó: Mudra László/Origo

A Story állítása szerint a titokzatos, tetemes vagyonnal rendelkező üzletember nem közszereplő, de sok újságcikkben szerepelt már.

Hosszú évekig a család barátjaként tartották számon, ám mostanában inkább már csak Kata körül szokott feltűnni.

A lap szerint rendezvényeken is láthatók együtt, valamint éttermekben is, sőt egy bútorboltban szintén egymás társaságában jelentek meg, hogy megvásárolják Kata lakásának berendezési tárgyait. A lap informátora állítja, ez a titokzatos vállalkozó zavar be a képbe, akinek korábban közös üzleti ügyei voltak Katával, de ezeknek már vége, így a találkozásaiknak nincs hivatalosan oka.

Sarka Kata állítólag a család korábbi barátjával került közeli kapcsolatba Fotó: Polyak Attila - Origo

Nem először merül fel az, hogy Kata titokzatos férfival találkozgat. Legutóbb augusztusban állították, hogy Kata egy ismeretlen illetővel találkozgat, aki a reptéren is várta a műsorvezetőt, amikor hazatért gyermekeivel és édesanyjával a közös nyaralásból. Állítólag minden alkalommal ugyanaz a férfi volt a titokzatos idegen...

Sarka Kata eddig nem tudta, mi az a rezsi

Sarka Katának eddig nem kellett foglalkoznia azzal, hogy mennyibe kerül egy lakás fenntartása. Saját bevallása szerint sokáig nem tudta, miből is áll pontosan a havi rezsi, ezért úgy érzi most jött el számára az igazi felnőtté válás. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.