Újra az X-Faktor színpadán a Jaggers zenekar

Forrás: Nánási Pál/RTLklub -
bejelentés X-Faktor versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiúk videóban jelentették be a nagy hírt a rajongóiknak.

Saját dalaikon dolgoznak a fiúk, már majdnem készen is van az első számuk. Emellett azt is bevallották, hogy hiányoztak már a régi x-faktoros ismerősök, énekesek és a stábtagok is.

A Jaggers újra a színpadon Forrás: Nánási Pál/RTLklub

Sajnos nem versenyzőként szerepel a Jaggers a műsorban, csupán vendégként lépnek fel. A fiúk elmesélték, hogy a játék óta teljesen megváltozott az életük.

Friderikusz Sándornak sem tetszett Bochkorék viselkedésehttp://www.life.hu/sztarok/20161202-friderikusz-sandor-is-felhaborodott-bochkor-viselkedesen.htmlKolléganőjüket sértette meg Bochkor Gábor és István Dani: Bella Gabriellát többször is férfiként aposztrofálták, aki végül elhagyta a stúdiót. Mindenki hallhatta a konfliktust, ami miatt Friderikusz Sándor is kiosztotta a két férfi műsorvezetőt: így nem beszélhetnek egy nővel. TV + SztárokOrigoMég mindig dúl a háború Czeizel Endre özvegye és szeretője közötthttp://www.life.hu/sztarok/20161202-czeizel-endre-asszonyai-az-oroksegen-civakodnak.htmlA tavaly elhunyt orvos-genetikus életének asszonyai nem bírnak szabadulni egymástól. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huTovai Renit ez nem hozza lázbahttp://www.life.hu/sztarok/20161202-tolvai-reni-nem-orulne-konyhai-felszerelesnek.htmlTolvai Reni adta át párjának a legfittebb férfi előadónak járó díjat, és elárulta, Kállay-Saunders Andrásnak nem kell túlzottan odafigyelnie arra, hogy mit eszik. Ez szerencséje is Reninek, mert ő nem mozog valami otthonosan a konyhában, ezért sem örülne olyan ajándéknak, ami a főzéshez kapcsolódik. TV + SztárokOrigoÉlő adásban alázta meg Bochkor Gábor a kolléganőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20161202-bochkor-gabor-bella-gabriellat-az-onindito-elo-adasaban-alazta-meg.htmlÚgy tűnik, Bochkor Gábor megint nem tudta, hol a határ és ezúttal a kolléganőjénél, Bella Gabriellánál ment túl messzire. A konflikusuk állítólag nem újkeletű, de odáig még sosem fajult, hogy Gabi elhagyja a stúdiót. TV + SztárokOrigoMegvan, hol folytathatják Balázsékhttp://www.life.hu/sztarok/20161202-sebestyen-balazs-vadon-jani-es-rakoczi-feri-penteken-jelenti-be-egy-sajtotajekoztaton-a-morning-show.htmlPénteken délig bejelentik, hol hol, mikor, és milyen formában folytatódik az ország leghallgatottabb rádióműsora a Morning show. Bár arra még pár órát várni kell, a legvalószínűbb a következő. TV + SztárokOrigoKis Grófo regált Szabó Zsófi szavairahttp://www.life.hu/sztarok/20161202-szabo-zsofi-megbantotta-kis-grofot-majd-elnezest-kert.htmlAhogy már megírtuk, Szabó Zsófi bocsánatot kért az Frizbiben Kis Grófora tett kijelentése miatt. A műsorvezető élő Facebook-videóban magyarázkodott, amelyben párjáról, Kiss Zsoltról is vallott és arról is beszélt, hogy a történtek óta Grófóval is beszélt már. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.