Halálos baleset történt a cirkuszi show előtt

Forrás: Talán Csaba -
halál cirkusz baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az előadást megelőző munkálatok során, baleset következtében veszítette életét az egyik dolgozó.

San Franciscoban, az AT & T Parkban készülődtek a Luzia című előadásra a szakemberek, mikor a műsor előtt egy órával bekövetkezett a baleset. Az áldozat nem más, mint a Cirque du Soleil (SF) társalapítójának fia, Olivier Rochette.

A cirkuszi előadás előtt történt a halálos baleset.
Képünk illusztráció Forrás: Talán Csaba

Az eset során egy

teleszkópos daru nyomta halálra a 42 éves férfit,

akit azonnal kórházba szállítottak, ám november 30-án belehalt a sérüléseibe. A teljes stábot megviselte a tragédia. – tudta meg a DailyMail. Olivier édesapja, Gilles Ste-Croix már 2014 óta nem irányítja a híres vándorcirkuszt, megmaradt tanácsadónak.

Fia halálának ügyét az állami munkafelügyelet ellenőrzi.

Erzsébet királynő fizeti a világ legtöbb adójáthttp://www.life.hu/news/20161122-erzsebet-kiralyne-leadozza-a-bevetelenek-85-szazalekat.htmlNem is tudjuk elképzelni, hogy mekkora összegről van szó. NewsOrigoMeghalt a gyilkos aki a metró alá ugrotthttp://www.life.hu/news/20161201-kalapaccsal-olte-meg-feleseget-majd-a-metro-ala-ugrott-a-ferfi.htmlSzerda délelőtt K.István a metró elé vetette magát, miután feleségét brutálisan meggyilkolta. News--Rubint Réka ismét megmutatta mekkora szíve vanhttp://www.life.hu/news/20161125-rubint-reka-negyven-gyereket-vitt-el-cirkuszba.htmlA fitneszmami nem először jótékonykodik, egyre többször segít a rászorulókon. News--Ambrus Attila tökéletes tanítványra lelthttp://www.life.hu/news/20161125-film-keszul-a-viszkis-rablo-eleterol.htmlA nevét és a bűnét mindenki tudja, de úgy tűnik, nemsokára az egész életét megismerhetjük. News--Fiatalkorú lány volt az áldozat akit állítólag a mentősök zaklattakhttp://www.life.hu/news/20161125-ket-mentos-elsosegely-nyujtas-utan-zaklatta-a-fiatalkoru-lanyt.htmlA mentőautó egy fiatal lányhoz érkezett, ám az elsősegély nyújtás mellett zaklatás és fajtalankodás is történt. News--Egy tinilány naplója miatt bukott le a pedofil férfihttp://www.life.hu/news/20161124-aldozatanak-naploja-buktatta-le-az-elmebeteg-ferfit.htmlSenki nem tudta mit művel a gyerekekkel, míg egy lány naplójából ki nem derült a szörnyű tettek sorozata. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.