Mindenki tanúja lehetett annak, hogy Ganxsta Zolee mennyire kiborult a szakítástól. Sokan aggódtak is a rapperért, ugyanis elég kétségbeejtő üzeneteket írt Facebook-oldalára. Nemrég azt nyilatkozta, várja vissza a barátnőjét, de a lány kijelentette, hogy ő már lezárta a kapcsolatukat.

Ganxsta Zolee életében nagy törést okozott, hogy barátnője elhagyta. Facebook-oldalán napokon keresztül kesergett, és egyre kétségbeejtőbb üzeneteket posztolt. A barátai és a rajongói is nagyon aggódtak érte. A rapper azóta már jobban van, de nem tett le arról, hogy visszaszerezze kedvesét. Legutóbb a Lakástalkshow-ban beszélt Ganxsta Zolee a fájdalmáról, ott is elmondta, volt olyan pont, amikor úgy érezte, semminek nincs értelme.

Ganxsta Zolee volt barátnője már nem akarja újrakezdeniForrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

„Életem szerelme lelépett. Akkor volt 2-3 olyan hetem, amikor se a zenekar és még a lányom sem adott plusz energiát. Tényleg a mezsgyén jártam, azon gondolkoztam, érdemes-e folytatni ezt az egészet" - mondta a rapper, hozzátette, teljesen megérti, miért hagyta el szerelme, de továbbra is várja vissza kedvesét. "Akkor lesz jó, ha visszajön..." - árulta el Ganxsta, de erre valószínűleg nem fog sor kerülni. Barátnője ugyanis már lezárta a kapcsolatukat. "Sajnos én ezt a kapcsolatot lezártam már, így nem tudom mit mondhatnék erre. Nagyon ritkán beszélünk, nem váltunk el haragban, viszont, mint ő is mondta, sok minden rajta múlt" - nyilatkozta a Borsnak Petra. A lap a zenészt is megkereste, de ő nem akarta kommentálni kedvese szavait.