Az olasz séf 45 évesen jutott el arra a pontra, hogy megállapodjon. Eljegyezte Debreczeni Zitát, akivel két éve alkotnak egy párt. Gianni szerint ennek most jött el az ideje, mert az emberek 40 éves korig önmagukat keresik, de ő nem szeretne elválni. El sem tudná képzelni, hogy lehagyja családját.

Gianni életéből nem hiányoztak a szerelmek, mégis csak most, 45 évesen jutott el odáig, hogy megállapodjon. Két év együttlét után jegyezte el Debreceni Zitát, de az olasz séf szerint ennek éppen most jött el az ideje. Gianni úgy véli, 30-40 év között válik el a legtöbb házaspár, mivel ekkor mindenki önmagát keresi. Utána viszont az ember már másként gondol egy párkapcsolatra.

Gianni nem tudna lelkileg feldolgozni egy válástFotó: Zsigmond László/Life.hu

"Én nem szeretem a válást, elképzelni sem tudnám magamról, hogy elhagyjam a gyermekemet, vagy azt, hogy elhagyjon a feleségem. Persze senki nem így indul egy házasságba, de én lelkileg képtelen lennék egy válást feldolgozni" - árulta el a Best Magazinnak Gianni. Hozzátette, mostanra nyugodtabb, elfogadóbb lett és számára nagyon fontos a család intézménye. "Ahol nincs Isten a családban, ott elbukik a házasság" - véli a sztárséf, aki szerint problémák esetén nem válni kell, hanem mindenkinek tükörbe kell néznie. "Mostanra megértem, és persze nagyon szeretnék gyereket, családot is, ha a Jóisten is úgy akarja" - tette még hozzá Gianni, aki reméli, hogy mindazt a szeretetet és biztonságot vissza tudja adni majd a gyermekének, amit ő a szüleitől kapott.