Majkáékat felnyomták minikoncertjük miatt: “Valakinek nem tetszett”

Fotó: Mudra László - Origo -
tűzoltók felnyomták Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minikoncertet tartottak Majkáék egy sportboltban, 30 kisorsolt szerencsés rajongójuknak. Azért lehetett ott csak annyi ember, mert többen nem férnek be a boltba. Ennek ellenére kiérkeztek a tűzoltók a rendezvényre, mert valaki bejelentést tett.

Felnyomta Majkáékat valaki, amiért minikoncertet hirdettek egy sportboltban. A kérdéses rendezvény a rapper rajongóinak szólt, de csak 30 szerencsés vehetett rajta részt. Pontosan azért sorsoltak ki ilyen kevés embert, mert ennyien fértek el biztonságosan az üzletben. Ennek ellenére valaki felnyomta Majkáékat, a rapper szerint a konkurencia lehetett.

Felnyomták Majka rendezvényét Fotó: Mudra László - Origo

"Ide 30 ember jöhetett el, most felnyomtak minket a rendőröknek is, hogy itt koncert lesz, úgyhogy megékeztek a rendőrök. Nem rendőrök, tűzoltók jöttek bocsánat, mert ki volt írva, hogy minikoncert, és

valakinek nem tetszett, biztos a konkurenciának.

Így felnyomtak minket, hogy koncert lesz és a tűzoltók mondták, hogy azt nem lehet, de nyilván azért vagyunk itt csak ennyien, hogy ne lehessen belekötni" - mesélte el Majka Facebook-oldalán a történéseket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.