Széttépte Budapestet az elképesztő szélvihar

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
vihar szélvihar kárbejelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A katasztrófavédelem dolgozói bizonyára nem fognak unatkozni az elkövetkező néhány napban.

Vég nélkül érkeznek a kárbejelentések a katasztrófavédelem budapesti műveletirányítására. Legtöbb esetben vezetékrongálódás vagy kidőlt fák miatt riasztják őket. A Hűvösvölgyi úton villanyvezetékekre dőltek fák, nem messze onnan pedig egy személygépkocsira borult rá egy másik. Újpalotán, a Páskomliget utcában szintén autóra dőlt egy kicsavarodott fa, és folyamatosan érkeznek további bejelentések.

Rengeteg fát csavart ki a viharos szél. Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Szintén fák okozta károkhoz riasztották a tűzoltókat Újpestre a Pintér József utcába, a XVI. kerületi Farkasszőlő utcába, a XVII. kerületi Tisza István utcába, a békásmegyeri Bálint György utcába, valamint a X. kerületi Pilisi utcába is.

A II. kerületben található Frankel Leó utcában megrongálódott egy bádoglemez, melynek lelógó darabját tűzoltók segítségével távolították el. A XV. kerületi Szántóföld utcában is fa dőlt az úttestre, ám ott az áramszolgáltató szakembereinek segítségére is szükség volt.

Péntek délelőtt 9 óra körül már 52-re nőtt a kárbejelentések mennyisége, és ez a szám azóta is csak emelkedik.

Elveszett videojátékot keresett a brazil csapatot szállító gép személyzete tankolás helyetthttp://www.life.hu/news/20161202-tankolas-helyett-videojatekot-keresett-a-brazil-csapatot-szallito-gep-szemelyzete.htmlKiderült, hogy a brazil futballcsapatot szállító repülőgép tragédiáját üzemanyaghiány okozhatta. Most arra is fény derült, hogy miért nem volt idő tankolni: az egyik focista elveszett videojátékát kereste a személyzet. News--Megfagyott egy ember a kórház egyik épületébenhttp://www.life.hu/news/20161202-halalra-fagyott-hajlektalanra-bukkantak-gyorben.htmlHalálra fagyott emberre bukkantak a Petz-kórház területén. NewsThinkstockHalálos baleset történt a cirkuszi show előtthttp://www.life.hu/news/20161202-cirkuszi-eloadas-elott-olivier-rochette-eletet-vesztette.htmlAz előadást megelőző munkálatok során, baleset következtében veszítette életét az egyik dolgozó. NewsOrigoÚjabb több napos holttestet találtak, ezúttal a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházbanhttp://www.life.hu/news/20161202-tobbnapos-holttestet-talaltak-a-gyori-petz-aladar-megyei-oktato-korhazban.htmlTöbb napos holttestre találtak rá a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház sportházában. Nem ez az első eset, hogy hullára bukkannak egy klinikán, legutóbb a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban fedeztek fel egy szintén több napos holttestet. News--Állítják: sokkoló fotókat árulnak eurómilliókért Schumacherrőlhttp://www.life.hu/news/20161201-a-sibalesetet-szenvedett-schumacherrol-fotokat-arul-allitolag-egy-ismeros.htmlPletyka vagy sem, a német In Touch magazin arról ír, hogy durván betörtek Michael Schumacher és a családja intimszférájába. Valaki lefotózhatta a nagybeteg sportolót, és most a képekkel házal. News--Az ország egész területére vészjelzést adtak ki!http://www.life.hu/news/20161201-idojaras-az-orszag-egesz-teruletere-veszjelzest-adtak-ki-a-szel-miatt.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat az ország egész területére figyelmeztető előrejelzést adott ki. Csütörtök éjjeltől egészen péntek éjfélig tart a vészjelzés. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.