Bella Gabi: "Szeretném, ha Bocsival rendeződne a kapcsolatunk"

Forrás: Facebook/Mucic FM, Facebook/Gabriella Bella -
Önindító Bella Gabriella Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi napok egyik legnagyobb indulatokat kiváltó híre volt, hogy Bochkor Gábor élő adásban bántotta meg kolléganőjét, Bella Gabriellát. A rádiós később Friderikusz Sándornak engedve bocsánatot kért, ám azt nem érti, mi volt a baj a "poénkodásával". Később Bella is reagált az ügyre. 

szeretném, ha rendeződne a kapcsolatunk,

Borsnak

Bella Gabriella elfogadta Bochkor Gábor bocsánatkérését Forrás: Facebook/Mucic FM, Facebook/Gabriella Bella

Ez történt a stúdióban

Bella, Bochkor és István Dani a kaszi népcsoportról beszélgetett, akiknél a nők hordják a nadrágot, és elnyomják a férfiakat. A két férfi ennek kapcsán kijelentette, nem kedvelik a karakán nőket, akik olyanok, mint a férfiak, és ennek kapcsán férfiként aposztrofálták – már nem először – Bella Gabit is.
"Te nem plázába jársz, hanem militaryboltba, ott találunk meg téged. Te egy női testbe zárt férfilélek vagy" – szekálták például. A műsorvezetőnő először viccesen kikérte magának a megjegyzést, majd ingerültebben felemelte a hangját, és sértetten elhagyta a stúdiót. A hír nagy port kavart, még Friderikusz Sándor is felszólította Bocsit, kérjen elnézést Gabitól, aki az incidens másnapján nem ült mikrofon mögé, csak hírszerkesztői feladatait vette fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.