Hajdú Péter: "Nem tudok arról, hogy Katának kapcsolata lenne"

Forrás: Facebook / Hajdú Péter -
Sarka Kata válás Hajdú Péter kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Story magazin dobta fel néhány napja a témát, amely szerint Sarka Kata életében felbukkant egy férfi. A lap szerint Hajdúné új kedvese egykor a család barátja volt, a férfi dúsgazdag és vezető beosztású, bár nem közszereplő, de sok újságcikkben szerepelt már. Hajdú Péter azt állítja, nem tud arról, hogy Katának viszonya lenne. 

Hajdú Péter egy héttel ezelőtt Kasza Tibinek adott interjút a Katával való kapcsolatáról, illetve a kapcsolat hiányáról. Akkor azt mondta, úgy 50-50 százalákra saccolja, hogy elválnak-e vagy sem - a pár tagjai a héten nem jelentek meg a válóperükön -, és hozzátette, Katával abban megállapodtak, hogy ha bárkivel randiznának, egymásnak is szólnak, hogy ne pletykából tudja meg a másik, de erről szó sincs.

Hajdú Péter nem tud arról, hogy Sarka Kata randizna Forrás: Facebook / Hajdú Péter

"Kiegyensúlyozottnak, boldognak tűnt, jókedvűen beszélt a gyerekeivel és egy ötven körüli férfival. Végig egymás közelében voltak, valamint a férfi fogta Kata kisfiának a kezét. Egyértelműen bizalmi viszony volt köztük. Olyat azonban nem láttam, ami arra engedne következtetni, hogy több is lenne köztük" - mondta el akkor a fotó készítője.

Élő adásban alázta meg a kolléganőjét Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20161202-bochkor-gabor-bella-gabriellat-az-onindito-elo-adasaban-alazta-meg.htmlÚgy tűnik, Bochkor Gábor megint nem tudta, hol a határ, és ezúttal a kolléganőjénél, Bella Gabriellánál ment túl messzire. A konfliktusuk állítólag nem új keletű, de odáig még sosem fajult, hogy Gabi elhagyja a stúdiót. TV + SztárokOrigo"A közmédiának nincs szüksége olyan jellemű alakokra, mint Balázs"http://www.life.hu/sztarok/20161202-az-mtva-kozlemenyben-cafolja-hogy-targyaltak-volna-sebestyen-balazsekkal-a-morning-show-rol.htmlKözleményben tudatta az MTVA, amelyben azt állítják, soha nem keresték meg Sebestyén Balázsékat a Morning Show miatt, soha nem tárgyaltak a velükTV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoHajdú Péter bevallotta, hogy négy hónapja nem volt intim közelségben egyetlen nővel semhttp://www.life.hu/sztarok/20161127-hajdu-peter-kasza-tibinek-vallott-az-elmult-4-honaprol-sarka-katarol-csaladrol-a-kasza-taxiban.htmlHajdú Péter Kasza Tibinek vallott az elmúlt négy hónapról és Sarka Katáról, valamint a családról, a múltbeli hibákról és a jövőképéről a Kasza Taxiban. Videó. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófit bántották, hogy cigány fiút választotthttp://www.life.hu/sztarok/20161201-szabo-zsofi-ferje-zsolt-cigany-szarmazasarol-beszelt.htmlHajdú Péter Frizbijében vendégeskedett Szabó Zsófi, aki ott kis Grofó állítólagos nyilatkozatáról is véleményt formált. Azt mondta, ha tényleg úgy van, hogy náluk másodlagosak a családban a nők, akkor szégyent hoznak a cigányságra. Később bocsánatot kért félreérthető kijelentése miatt. TV + Sztárok--Dehogy szakítottak! Közös képen Tolvai Reni és Kállay-Saundershttp://www.life.hu/sztarok/20161201-tolvai-reni-es-kallay-saundes-andras-kozos-kepet-posztolt.htmlTolvai Reni és Kállay-Saunders András kapcsolatában mindig is sokan kételkedtek, ők pedig már rég nem magyarázkodnak, hanem időről időre rácáfolnak a pletykákra, amelyek szerint szakítottak. TV + SztárokOrigoHoppá! Na, kire hasonlít VV Gina az új frizurájával?http://www.life.hu/sztarok/20161201-vv-gina-olah-ibolyara-hasonlit-fruruval.htmlA szépség és egészség hetére új frizurát kaptak a villalakók. A legnagyobb változáson VV Gina ment át, frufruval ugyanis egészen másképp fest, mint a luxusbörtönbe költözése előtt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.