A kanadai rövidpályás világbajnokság helyszínén keveredett szóváltásba Hargitay András, az úszóválogatott kapitánya és Hosszú Katinka, valamint férje, Shane Tusup Gyárfás Tamás lemondása kapcsán.

Most attól hangos a sajtó, hogy Hargitay András a következő szavakat intézte Katinkához az edzők csütörtöki megbeszélésén. "Ezt akartad, Katinka? Örülsz neki? Ez volt a célod?" Az olimpiai bajnok úszónő az összejövetelen egyébként azért vett részt, hogy férjének, Shane Tusupnak fordítson - írja a Nemzeti Sport. 

A lap arról számol be, hogy a házaspár az incidens után távozott a helyszínről. 

„Nagy hullámok voltak az elmúlt időben, aminek egy hirtelen bejelentés lett a vége, ez nyilvánvalóan hatott mindenkire. Vannak, akik örvendenek, vannak, akik elgondolkodnak a következményeken. Ennek kapcsán hívtam össze csapattalálkozót az első adandó alkalommal, még csütörtök délután – hiszen a válogatott három csoportban utazott a Lufthansa-sztrájk miatt –, amelyen azt kértem a versenyzőktől, hogy a történteket tegyék félre, kizárólag a versennyel foglalkozzanak. Van véleménye mindenkinek, és ha erről kérdezik, mondja el nyugodtan, senki sincs korlátozva" – mondta el az üggyel kapcsolatban Hargitay András és hozzátette: „Az összejövetel edzői megbeszéléssel folytatódott, ezen Hosszú Katinka és Shane Tusup is részt vett. Elhangzott néhány kérdés, felvetés, amelyek alapján azt mondhatom, az álláspontok nem közeledtek. Kommunikációs blokk van közöttünk, elbeszélünk egymás mellett. Sajnos konkrétumokig ezúttal sem juthattunk el, mert a beszélgetés közepén felálltak, és otthagytak minket. Lehet, hogy nem is plénum előtt kell velük tisztázni a tisztázandókat" - jelentette ki. 

Így örült Hosszú Katinka és Shane Tusup RióbanForrás: Facebook/Hosszú Katinka