Ezért sír minden X-Faktor élő adásban Tóth Gabi

Tóth Gabi X-Faktor 2016 mentor sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudja könnyek nélkül végignézni X-Faktor-beli mentoráltjai produkcióit, pláne nem kiesésüket Tóth Gabi, aki jóval szorosabb kapcsolatot ápol a lányokkal, mint amennyit a közös munka megkövetelne. Persze, éppen ezért vannak odáig érte a fiatal énekesnők is. 
Tóth Gabit lenyűgözik mentoráltjai produkciói Forrás: RTL Klub

"Nem tagadom, hogy mostanában gyakran előjönnek bennem a saját tinédzseréveim, amikor nem igazán volt mellettem senki, aki megmutatta volna a helyes utat. Ebben próbálok mankót nyújtani nekik, és mivel elég lelkis vagyok, így néha elerednek a könnyek" - folytatta a Blikknek az X-Faktor női mentora.

Feladta a harcot VV Ginahttp://www.life.hu/sztarok/20161203-vv-gina-feladta-a-szobokszot-vv-attival.htmlSzóbokszban mérte össze magát a ValóVilág két vasárnap párbajozója. Gina azonban úgy érezte, Ati meg sem hallgatja az ő érveit, ezért feladta a versengést. TV + SztárokOrigoTragikus hirtelenséggel halt meg VV Gina édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20161203-vv-gina-edesanyja-leukemiaban-halt-meg.htmlAz eddig sem volt titok, hogy szörnyű tragédia után költözött be a ValóVilág-villába Gina. Anyukája haláláról azonban csak szűkszavúan beszélt, de édesapja elmondta, feleségének utolsó kívánsága volt, hogy lányuk a gyász miatt ne hagyja ki a valóságshow-t. TV + SztárokOrigoÍme minden, amit tudni lehet Gáspár Evelin szerelméről - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20161203-gaspar-evelin-szerelmet-megmutatta-es-csaladjarol-is-beszelt.htmlGáspár Evelin Orosz Barbara műsorában vendégeskedett, és bár próbálja kerülni a rivaldafényt, ezúttal kedvese is vele tartott. TV + SztárokOrigoBella Gabi: "Szeretném, ha Bocsival rendeződne a kapcsolatunk"http://www.life.hu/sztarok/20161203-bella-gabriella-szeretne-ha-bochkor-gaborral-rendezodne-a-kapcsolatuk.htmlAz utóbbi napok egyik legnagyobb indulatokat kiváltó híre volt, hogy Bochkor Gábor élő adásban bántotta meg kolléganőjét, Bella Gabriellát. A rádiós később Friderikusz Sándornak engedve bocsánatot kért, ám azt nem érti, mi volt a baj a "poénkodásával". Később Bella is reagált az ügyre. TV + SztárokOrigoBochkor Gábor sajátos módon kért bocsánatot kolléganőjétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161203-bochkor-gabor-nem-kert-bocsanatot-kolleganojetol-bella-gabriellatol.htmlAz utóbbi napok bővelkedtek a rádiós hírekben. Balázsékról megtudtuk, hogy hol folytatják tovább, Bochkor Gábor pedig megerősített bennünket abban, amit az ominózus "kövérnőzése" után is megállapíthattunk. Ezúttal kolléganőjét, Bella Gabit bántotta meg, állítólag nem először. A műsorvezetőnő élő adásban akadt ki, később pedig Friderikusz Sándor is szóvá tette Bochkor és István Dani viselkedését. TV + SztárokOrigoHatalmas, de formás fenekével hódít az orosz modell http://www.life.hu/sztarok/20161203-anastasiya-kvitko-modellt-rengetegen-kovetik-az-instagramon.htmlA 21 éves Anastasiya Kvitkót milliók követik az Instagramon. Ez is azt bizonyítja, hogy nemcsak a csontsovány lányokat kedvelik a férfiak. Igaz, Az orosz lányon egyáltalán nincs súlyfelesleg, csak a feneke jóval kerekebb az átlagnál. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.