Az eddig sem volt titok, hogy szörnyű tragédia után költözött be a ValóVilág-villába Gina. Anyukája haláláról azonban csak szűkszavúan beszélt, de édesapja elmondta, feleségének utolsó kívánsága volt, hogy lányuk a gyász miatt ne hagyja ki a valóságshow-t.

"A feleségem leukémiában halt meg. Olyan hirtelen jött, hogy fel sem tudtunk készülni rá. A műtét kizárt volt, mind­össze két hónapot adtak neki. Az orvosok csak négy napot tévedtek. Október 8-án temettük, Gina 9-én költözött a villába. Nem volt könnyű neki, de a feleségem a lelkére kötötte a halálos ágyán, ha lehetősége adódik, menjen, hiszen ez volt az álma" - mesélte az édesapa a Blikknek hozzátette, ő és Gina öccse is biztos a lány vasárnapi párbajgyőzelmében. 

Egy nappal édesanyja temetése után költözött a villába GinaForrás: RTL II

"Egy szülőt soha nem lehet elfelejteni. Látom, hogy próbálkozik, de nagyon nehéz neki. Bent jobban elvan, picit felejt, de látom rajta, hogy a szemei mindig ki vannak sírva, így amikor telefonon beszéltünk, akkor is csak azt mondtam neki, táncoljon, énekeljen, vegyüljön, mert ha nem teszi, akkor ki fogják közösíteni. Hála az égnek, sikerült beilleszkednie. Sokan megvetik őt, hogy miért hagyott itt minket ilyen helyzetben, s a villabéli bohóckodás helyett inkább itt kellene lenni, de ez a lehetőség csak egyszer adatik meg, és nem szabad elszalasztani. Ha itthon marad, akkor sem tudjuk feltámasztani az édesanyját" - mondta el.