A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy 12 mezőkövesdi lány eltűnése ügyében.

A rendőrségen az eltűnt kislány édesanyja tett bejelentést: lánya 2016. december 2-án az egyik mezőnyárádi iskolából engedély nélkül ismeretlen helyre távozott, és azóta senki sem tud róla semmit.
 

Eltűnt a 12 éves Zimnyi Vanessza, teljes erővel keresik a rendőrökForrás: facebook.com/eltuntekmegoszthatod/

Vanessza 175 centiméter magas, vékony testalkatú, haja hosszú, barna színű, szeme barna, fülei kissé elállnak. Eltűnésekor lila színű szőrmés kabátot, leopárd mintás bokacsizmát, sötét színű, testre simuló nadrágot, és zöld színű, „London" feliratú felsőt viselt. Hátizsákja rózsaszín-fekete, Budmil felirat van rajta.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt lánnyal kapcsolatban, munkaidőben hívja a 49/505-440-es telefonszám 58-30-as mellékén az ügy előadóját. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a 46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Emellett a névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán - írja a police.hu.