Kasza Tibi sosem titkolta, hogy szegény családból származik. Sokat kellett nélkülözniük, és zenészként továbbra is tartott attól, hogy nem lesz miből megélnie neki és a családjának. Most először van olyan időszak az életében, amikor nem jut eszébe minden nap, hogy újra szegény lesz.

Most először nem fél a holnaptól Kasza Tibi, aki többször vallott arról, milyen nélkülözésben nőtt fel. Szó szerint azt a szót használta magukra, hogy csórók voltak. Egy garzonlakásban nevelkedett fel, és nem tudta, milyen az, ha valakinek külön szobája van. Ma már a sikert és a csillogást látjuk csak belőle, de ő még zenészként is félt attól, hogy újra anyagi gondokkal kell majd megküzdenie. Most azonban először van olyan időszak az életében, amikor nem jut eszébe minden nap: ismét szegény lehet.

Kasza Tibi most először nem fél a holnaptólForrás: redlemon

"A zenészlét soha nem adta meg nekem azt, hogy ne féljek a holnaptól. Aki egyszer szegény volt, az mindig fél attól, hogy újra szegény lesz. Amikor zenész voltam, fél szemmel mindig azt kerestem, hogy mikor jön a baj. Háromhavonta mindig újra kell teremtened magad egy slágerrel, újra kell valamit mutatnod, így lesz újabb három hónapod, amivel jól tudsz haknizni és el tudod tartani a családodat. és ezt nem akartam. Mi tényleg igazi nélkülözésben nőttünk föl, én egy családot tartok el. Ez az első olyan időszak az életemben, amikor nem jut nap mint nap eszembe, hogy leszek újra szegény" - vallotta be Hajdú Péter műsorában Kasza Tibi, akinek a koncertezés mellett a fő bevételi forrása a közösségi média.