Lecserélték a Maradj talpon! teljes stábját

MTVA -
MTVA Maradj talpon! (vetélkedő) kirúgás műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors pár órával ezelőtt leközölt egy olyan cikket, mely szerint egyetlen forgatási napon sikerült mindenkit kirúgni a műsorból, majd új embereket hozni a helyükre. Az MTVA most cáfolta a dolgot. 

Mint kiderült, a Show and Game helyett augusztus óta az Apropó Média gyártja a műsort. A Blikket most megkereste az MTVA, sőt egy közleményt is küldtek a lapnak. Szerintük a Bors által megjelentetett cikk állításai nem felelnek meg a valóságnak, újságírójuk ugyanis nem is kereste fel a Maradj talpon! készítőit.

Gundel Takács Gábor MTVA

"Az egész stáb cseréjére nem került sor, többen is tovább dolgoznak a műsorban. Van akitől valóban megvált a külsős partner, de például szinte a teljes (a cikkben tévesen említett) kérdésíró-csapat a helyén maradt. A velünk szerződésben álló gyártó elmondása alapján a stábtagok váltása sem puccsszerűen történt, és nem is érint minden munkavállalót, így a következők nem pontosak: "A legutóbbi forgatási napon mindenki repült." (...) „A nagy meglepetés az utolsó forgatási napra ma­radt. Miután rögzítették a december 23-i, az idei esztendőre utolsónak szánt adást, váratlanul megjelentek a gyártó cég új munkatársai."

A Maradj talpon! gyártója arról tájékoztatta az MTVA-t, hogy hetekkel korábban kiértesítette azokat, akikkel nem kívánt 2017-re szerződni. Így mindenki tisztában volt azzal, hogy neki ez lesz az utolsó felvételi napja vagy sem. A gyártó cég munkatársai pedig július óta jelen vannak a felvételeken, nem novemberben "jelentek meg váratlanul". A korábbi gyártó a Show & Game nevű cég volt. Az ő munkatársaikat már nyáron, egyesével megkereste az új gyártó cég, hogy ajánlatot tegyen nekik. Tájékoztatunk benneteket, hogy mielőtt az Apropó Média kft. leszerződött volna a Maradj talpon! gyártására, akkor már egy éve nem a Show & Game gyártotta a műsort, hanem az MTVA, belső gyártásban. Ennek megfelelően a műsor készítői nem a Show & Game munkatársai, hanem szabadúszó műsorkészítők." - olvasható a közleményben.

Tóth Gabi még nem érettségizett lehttp://www.life.hu/sztarok/20161205-toth-gabinak-meg-mindig-nincs-erettsegije.htmlAnnak idején azt az utat választotta, hogy híres énekesnő lesz, ezért maradt ki a gimnáziumból. Ugyan többször tervezte már Gabi, hogy újrakezdi, de nem sikerült. Legutóbb tavasszal tett ígéretet arra, hogy belefog a gimnáziumba, de sajnos ezúttal is elmaradt. TV + SztárokOrigoCsúnyán átverték Erdei Zsoltot http://www.life.hu/sztarok/20161205-erdei-zsolt-nem-hagyja-magat-atvertek-a-bokszolot.htmlA magyar félnehézsúlyú profi ökölvívó soha nem gondolta, hogy egyszer egy ilyen ügy áldozata lesz. Mint kiderült, egykori menedzsere több millióval tartozik neki. TV + SztárokOrigoKülönös ajándékot kért karácsonyra Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20161204-kulonos-ajandekot-kert-vajna-timi-karacsonyra-egy-oriasi-rozsaszin-csikohalat.htmlÚgy látszik, Vajna Timi nem komolyodik meg, lelke mélyén mindig egy rózsaszín plüssállatokért rajongó kislány marad.TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoMindenki mindenkivel - Forrt a hangulat az X-Faktor zsűrije közötthttp://www.life.hu/sztarok/20161203-kemenyen-ekeztek-egymast-a-zsuritagok-az-x-faktorban.htmlCsak kapkodtuk a fejüket a mai X-Faktor első perceiben, csak úgy röpködtek a beszólások a zsűritagok között. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee volt barátnője már lezárta kapcsolatukathttp://www.life.hu/sztarok/20161202-ganxsta-zolee-volt-baratnoje-nem-akar-bekulni.htmlMindenki tanúja lehetett annak, hogy Ganxsta Zolee mennyire kiborult a szakítástól. Sokan aggódtak is a rapperért, ugyanis elég kétségbeejtő üzeneteket írt Facebook-oldalára. Nemrég azt nyilatkozta, várja vissza a barátnőjét, de a lány kijelentette, hogy ő már lezárta a kapcsolatukat. TV + SztárokOrigo"A közmédiának nincs szüksége olyan jellemű alakokra, mint Balázs"http://www.life.hu/sztarok/20161202-az-mtva-kozlemenyben-cafolja-hogy-targyaltak-volna-sebestyen-balazsekkal-a-morning-show-rol.htmlKözleményben tudatta az MTVA, amelyben azt állítják, soha nem keresték meg Sebestyén Balázsékat a Morning Show miatt, soha nem tárgyaltak a velükTV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.