A ValóVilágból kiesett Micitől nem kellett teljesen elbúcsúznia a rajongóknak, hiszen Facebook-oldalán bőven ellátja követőit fotókkal és videókkal. Legutóbb aranyos társát mutatta meg, aki a legjobban hiányzott neki a villaléte alatt.

"Nagyon szeretjük egymást, nagyon hiányzott" - ezzel a szöveggel mutatta be édes társát VV Mici a Facebook-oldalán. A ValóVilágból kiesett lány így tartja a kapcsolatot rajongóival, akiknek minden fontos dolgot elárul. Még azt is, amiről eddig nem beszélt. Így derült ki, hogy Mici kivel osztja meg otthonát.

Nem él egyedül VV MiciForrás: RTL II

VV Mici ugyanis nem egyedül tölti a napjait! Bár azt nyilatkozta, hogy Krisztián kiesése után szívesen összeköltözne a fiúval, kiderült, hogy már van egy társa, akivel együtt él. Az édes partner pedig nem más, mint egy nyuszi. A cuki állatot egy videóban mutatta meg rajongóinak, és azt is elmondta, nem problémamentes a szőrmók: legutóbb Mici egész ágyát szétrágta!

Ittasan ült be a BeleValóba VV Mici?
VV Mici volt a vendége a péntek esti BeleValónak. A szexőrült lány elmondta, hiányolja Krisztiánt  maga mellől, ám fura viselkedéséből azt gyanítjuk, megtalálta a módját fájdalmai enyhítésének. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!