VV Mici egy nyuszival osztja meg otthonát

Forrás: RTL II -
VV Mici otthon nyuszi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilágból kiesett Micitől nem kellett teljesen elbúcsúznia a rajongóknak, hiszen Facebook-oldalán bőven ellátja követőit fotókkal és videókkal. Legutóbb aranyos társát mutatta meg, aki a legjobban hiányzott neki a villaléte alatt.

"Nagyon szeretjük egymást, nagyon hiányzott" - ezzel a szöveggel mutatta be édes társát VV Mici a Facebook-oldalán. A ValóVilágból kiesett lány így tartja a kapcsolatot rajongóival, akiknek minden fontos dolgot elárul. Még azt is, amiről eddig nem beszélt. Így derült ki, hogy Mici kivel osztja meg otthonát.

Nem él egyedül VV Mici Forrás: RTL II

VV Mici ugyanis nem egyedül tölti a napjait! Bár azt nyilatkozta, hogy Krisztián kiesése után szívesen összeköltözne a fiúval, kiderült, hogy már van egy társa, akivel együtt él. Az édes partner pedig nem más, mint egy nyuszi. A cuki állatot egy videóban mutatta meg rajongóinak, és azt is elmondta, nem problémamentes a szőrmók: legutóbb Mici egész ágyát szétrágta!

Ittasan ült be a BeleValóba VV Mici?

VV Mici volt a vendége a péntek esti BeleValónak. A szexőrült lány elmondta, hiányolja Krisztiánt maga mellől, ám fura viselkedéséből azt gyanítjuk, megtalálta a módját fájdalmai enyhítésének. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.