Új műsorvezetőtársat kaptak Bochkor Gáborék Bella Gabi helyett

Forrás: Music FM / Facebook -
Music Fm Önindító Kiss Márta Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bella Gabriella helyett Kiss Márti ült be a reggeli műsorba. Még kérdéses, hogy a fiatal műsorvezető mennyire tűri majd a beszólogatásokat. 

Pár nappal ezelőtt Bochkor Gábor és István Dani addig cikizte élő adásban Bella Gabriellát, amíg az feldúltan kiviharzott a stúdióból. Hétfő reggel óta már egy másik hölgy ült be a két fiú közé, méghozzá a kereskedelmi rádió egyik műsorvezetője, Kiss Márti. Bár csak pár nap telt el Bella kirohanásától az utód érkezéséig, állítólag a két történet között nincs öszszefüggés - írja a Bors.

Kiss Márti Forrás: Facebook/89.5 Music Fm

"Mindig örömmel jövök, ha az Önindító adásába hívnak, Danival régóta barátok vagyunk, és sokat jelent nekem, hogy Bo­csi is szeret velem dolgozni. Hármunk között jól működik a ké­mia, és rólam lepattannak a fiúk csipkelődései, ami talán annak is köszönhető, hogy Danival régóta nagyon jó a kapcsolatunk.

Mindenesetre ez a pár nap csupán" kísérleti" adás,

egyelőre csak a fiúk hívtak, de ahhoz hogy véglegesen Önindító-tag legyek, sok mindent kell még mérlegelni - mondta Kiss Márta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.