Bella Gabriella helyett Kiss Márti ült be a reggeli műsorba. Még kérdéses, hogy a fiatal műsorvezető mennyire tűri majd a beszólogatásokat. 

Pár nappal ezelőtt Bochkor Gábor és István Dani addig cikizte élő adásban Bella Gabriellát, amíg az feldúltan kiviharzott a stúdióból. Hétfő reggel óta már egy másik hölgy ült be a két fiú közé, méghozzá a kereskedelmi rádió egyik műsorvezetője, Kiss Márti. Bár csak pár nap telt el Bella kirohanásától az utód érkezéséig, állítólag a két történet között nincs öszszefüggés - írja a Bors.  

Kiss MártiForrás: Facebook/89.5 Music Fm

"Mindig örömmel jövök, ha az Önindító adásába hívnak, Danival régóta barátok vagyunk, és sokat jelent nekem, hogy Bo­csi is szeret velem dolgozni. Hármunk között jól működik a ké­mia, és rólam lepattannak a fiúk csipkelődései, ami talán annak is köszönhető, hogy Danival régóta nagyon jó a kapcsolatunk. Mindenesetre ez a pár nap csupán" kísérleti" adás, egyelőre csak a fiúk hívtak, de ahhoz hogy véglegesen Önindító-tag legyek, sok mindent kell még mérlegelni - mondta Kiss Márta.