Még a finálé előtt kieshet VV Dávid

Forrás: rtl.hu -
VV Vivien VV Krisztián VV Gina VV Dávid VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap finálé, már csak öten vannak játékban a ValóVilág 36 milliós fődíjáért. Az elmúlt héten kiderült, a lakók a többszörös párbajgyőztes Dávidot gondolják a legesélyesebbnek a győzelemre, éppen ezért igyekeznek megszabadulni tőle. 

Gyorsan pörögnek az események a VV8 végjátékában. Még szinte véget sem ért a párbaj, ahonnan Gina jött vissza győztesen, máris kiválasztást tartottak a lakók.

Soma Krisztiánra tette a jelét, Krisztián Somára, Dávid Vivienre, Vivien pedig Dávidra, így mind a négyen egy-egy jellel gazdagodtak. Végül Gina szava döntött, ő pedig Dávidot küldte párbajozni. A fiú nem lepődött meg különösebben, korábban pedig - persze viccesen - arról is beszélt, hogy ő nyeri meg a játékot.

VV Dávid a nézők körében is népszerű Forrás: rtl.hu

VV Ati kiakadt: "Nem vagyok meleg, na"http://www.life.hu/sztarok/20161206-vv-atit-melegnek-tartjak-a-daviddal-valo-baratsaga-miatt.htmlA ValóVilágból kiesve szembesült azzal Ati, hogy látens melegnek tartják a kommentelők Dáviddal való szoros barátsága miatt. TV + Sztárok--Válságban Joshi Bharat házassága http://www.life.hu/sztarok/20161206-joshi-bharat-hazassaga-valsagba-kerult.htmlA pletykák szerint komoly gondok vannak Joshi Bharat és Csilla 26 éve tartó házasságával. A műsorvezető már a jegygyűrűjét sem hordja és el is költözhetett otthonról. TV + Sztárok--Hatalmas, de formás fenekével hódít az orosz modell http://www.life.hu/sztarok/20161203-anastasiya-kvitko-modellt-rengetegen-kovetik-az-instagramon.htmlA 21 éves Anastasiya Kvitkót milliók követik az Instagramon. Ez is azt bizonyítja, hogy nemcsak a csontsovány lányokat kedvelik a férfiak. Igaz, Az orosz lányon egyáltalán nincs súlyfelesleg, csak a feneke jóval kerekebb az átlagnál. TV + Sztárok--Bella Gabi: "Szeretném, ha Bocsival rendeződne a kapcsolatunk"http://www.life.hu/sztarok/20161203-bella-gabriella-szeretne-ha-bochkor-gaborral-rendezodne-a-kapcsolatuk.htmlAz utóbbi napok egyik legnagyobb indulatokat kiváltó híre volt, hogy Bochkor Gábor élő adásban bántotta meg kolléganőjét, Bella Gabriellát. A rádiós később Friderikusz Sándornak engedve bocsánatot kért, ám azt nem érti, mi volt a baj a "poénkodásával". Később Bella is reagált az ügyre. TV + SztárokOrigoÍme minden, amit tudni lehet Gáspár Evelin szerelméről - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20161203-gaspar-evelin-szerelmet-megmutatta-es-csaladjarol-is-beszelt.htmlGáspár Evelin Orosz Barbara műsorában vendégeskedett, és bár próbálja kerülni a rivaldafényt, ezúttal kedvese is vele tartott. TV + SztárokOrigoIttasan ült be a BeleValóba VV Mici? http://www.life.hu/sztarok/20161203-vv-mici-a-belevaloba-ittasan-ult-be.htmlVV Mici volt a vendége a péntek esti BeleValónak. A szexőrült lány elmondta, hiányolja Krisztiánt magából maga mellől, ám fura viselkedéséből azt gyanítjuk, megtalálta a módját fájdalmai enyhítésének. Ha pedig ez így van, Kárszeg tutira nem tervez hosszú távon vele. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.