17 métert repült a Nyíregyházán elgázolt fiatal lány

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Pinkbadger -
gázolás Nyíregyháza lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A figyelmetlen 88 éves sofőr Nyíregyházán gázolt el egy fiatal lányt, aki csodával határos módon túlélte a balesetet. 17 métert repült a lány és sokkos állapotba került a baleset után, ezt mutatja az is, hogy szinte végig a fél pár csizmáját kereste, ami egy fa tetejéről került elő.

Szinte fékezés nélkül gázolta el a 88 éves figyelmetlen sofőr Nyíregyházán a fiatal lányt. A sérült a Sóstói út és az Etel köz sarkán egy gyalogátkelőhelyen ment át, és már majdnem átért a másik oldalra, amikor elsodorta őt az autó. 17 métert repült a nagy erejű gázolás következtében, de csodával határos módon túlélte a balesetet.

17 métert repült a Nyíregyházán elgázolt fiatal lány - Képünk illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Pinkbadger

Sokkos állapotba került, és folyton csak az eltűnt fél pár csizmáját kereste. A lányt kórházba szállították megfigyelésre, de ő mindvégig nagyon ragaszkodott a cipőjéhez, amit végül a Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület szerzett meg a fa tetejéről. Vincellér Tibor, az egyesület elnöke a telefonhívás beérkezésekor alig akarta elhinni, hogy egy csizma miatt kell kivonulniuk. "Sajnos valakinek a kárán ugyan, de nagyot nevettünk.

Amikor beérkezett a telefonhívás, nem akartunk hinni a fülünknek, hogy egy csizma miatt kell kivonulnunk.

(..) Ez a fél pár lábbeli nagyon oda vágyott a fa tetejére. Mire lepiszkáltam a faágról, amelyen megrekedt, egy másikra esett, így onnan is „menteni" kellett. A fáról leütögetve a csizmát, mindenki döbbenten nézett: a szárából ugyanis egy fél pár zokni is kiesett" - mondta a Blikknek az elnök.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.