David Beckham fia a hangjával jótékonykodik

Forrás: AFP -
David Beckham Cruz Beckham ének jótékonykodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatalabb Beckham-fiú énekhangjával fogja támogatni a rászorulókat karácsonykor.

A 11 éves fiú If Every Day Was Christmas című számát szerdán hallhatták először a helyi rádióban, majd ezután online is elérhető lett a nóta.

A dalból befolyó összeget egy az egyben a Global's Make Some Noise alapítványnak adományozzák,

amely hátrányos helyzetű gyerekeknek segít az Egyesült Királyságban - tudta meg a BBC.

Fantasztikusan énekel Cruz Beckham Forrás: AFP

A hét elején az újdonsült sztár Instagram oldala is életre kelt, ahol már posztokat is láthatunk a dalával kapcsolatban. David nagyon büszke a fiára, amiért belevágott a dologba. Cruz pedig nagyon cuki volt, amikor először halhatta a dalát a rádióból.

Az emberek is jó szemmel nézik a fiú tevékenykedését, de mint mindenhol, itt is akadt egy-egy rosszízű megjegyzés: „Miért nem mész inkább iskolába haver? Csak a szüleid híresek, te nem!" – írta az egyik kommentelő.

Kiszel Tünde elárulta, miért ment tönkre házassága 1 év utánhttp://www.life.hu/sztarok/20161207-kiszel-tunde-hazassaga-ezert-ment-tonkre.htmlBizony, Kiszel Tünde házas is volt, ám nem sokáig: mindössze egy évig élt férjes asszonyként, de azt eddig senki nem tudhatta, miért ment tönkre a kapcsolatuk. A naptárdíva most elárulta, mi vezetett a váláshoz! TV + Sztárok--Dévényi Tibor 69 évesen áll oltár elé fiatal szerelmével http://www.life.hu/sztarok/20161207-devenyi-tibor-a-muveszben-felmerult-a-hazassag-gondolata-14-evvel-fiatalabb-szerelmevel.htmlA 69 éves műsorvezető a Mokka stúdiójában elárulta, hogy a hamarosan oltár elé vezeti 56 éves kedvesét. TV + SztárokOrigoJakupcsek Gabriellából tanár lett http://www.life.hu/sztarok/20161207-jakupcsek-gabriella-otthon-segit-a-lanyanak-ujra-hasznalja-tanari-vegzettseget.htmlA csinos műsorvezető sokat tanul a kislányával otthon, így lassan már úgy érzi, mintha szakmát váltott volna... TV + Sztárok--Egy jégdarabot szopogat Irina Shaykhttp://www.life.hu/sztarok/20161207-egy-jegdarabot-szopogat-irina-shayk-modell.htmlA világ egyik legszexibb modellje kétségkívül Irina Shayk, aki most azt is bemutatja, mi mindenre képes egy jégdarabbal... TV + Sztárok--Sebestyén Balázs nem engedi metróra szállni a gyermekeit http://www.life.hu/sztarok/20161207-sebestyen-balazs-gondos-apuka-nem-szallhatnak-metrora-a-gyerekei.htmlA népszerű műsorvezető nem ment el szó nélkül a napokban történt metróbaleset mellett. Az édesapa ennek hatására eldöntötte, hogy gyermekei nem szállhatnak fel a földalatti vasútra. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMel C és Mel B is meztelenkedikhttp://www.life.hu/sztarok/20161207-mel-b-es-mel-c-meztelenkednek.htmlHogy, hogy nem, szinte pár óra leforgása alatt Mel B és Mel C is úgy döntöttek, pucérkodnak kicsit képmegosztó oldalukon. Mutatjuk is, kinek hogy sikerült a dolog! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.