Bereczki Zoltán a csajozásról: "Válogatós vagyok"

Fotó: Mudra László - Origo -
Bereczki Zoltán párkeresés ismerkedés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan nem értik, miért van még mindig egyedül a jóképű énekes, ezért amikor Berki Artúr társaságában interjúra érkezett, akivel egyébként megnyerték a Sztárban sztár + 1 Kicsi legutóbbi adását, leginkább magánéletéről kérdezték.

"A nők többsége azt gondolja, hogy azért, mert látott a tévében, hogy ismer. Van egy pozitív vagy negatív előítéletük, nem a nulláról indulok.

Bereczki Zoltán Fotó: Mudra László - Origo

Az énekes, aki legutóbb bemutatta társát, többször is azt nyilatkozta, családban szeretne élni, és egy kisfiúnak is örülne. Zoli és Szintár Dóra kislánya, Zorka egyébként nemrég ünneplete 9. születésnapját.

Weisz Fanni nem ment el a nagymamája temetésérehttp://www.life.hu/sztarok/20161208-weisz-fanni-nem-volt-ott-a-nagymamaja-temetesen.htmlAlig egy hónapja derült ki, hogy Weisz Fanni minden kapcsolatot megszakított családjával. Csak barátján keresztül lehet kommunikálni a siket modellel, így üzenték meg neki nagymamája halálát is. Fanni hiába tudta, mi történ, és mikor lesz a temetés, nem ment el. TV + Sztárok--Az utcán zenélt Danics Dóra, az X-Faktor győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20161207-az-utcan-zenelt-danics-dora.htmlDanics Dóra 2013-ban nyerte meg az X-Faktort, tavaly pedig bejelentette, kilép a popszakmából. Most a világzene izgatja az énekesnőt. TV + Sztárok--David Beckham fia a hangjával jótékonykodikhttp://www.life.hu/sztarok/20161207-david-beckham-fia-eneklessel-gyujt-penzt.htmlA fiatalabb Beckham-fiú énekhangjával fogja támogatni a rászorulókat karácsonykor. TV + Sztárok--Mariah Carey új párja Bryan Tanaka nyilatkozott a kapcsolatukrólhttp://www.life.hu/sztarok/20161207-mariah-carey-uj-parja-bryan-tanaka-odavan-az-enekesnoert.htmlNem sokáig bánkódott Mariah Carey miután kidobta milliárdos vőlegénye! Gyorsan felcsípte fiatalabb táncosát, aki teljesen odavan az énekesnőért. Egy pillanatig sem titkolták kapcsolatukat és csak úgy dúl köztük a szerelem.TV + Sztárok--Kiszel Tünde elárulta, miért ment tönkre házassága 1 év utánhttp://www.life.hu/sztarok/20161207-kiszel-tunde-hazassaga-ezert-ment-tonkre.htmlBizony, Kiszel Tünde házas is volt, ám nem sokáig: mindössze egy évig élt férjes asszonyként, de azt eddig senki nem tudhatta, miért ment tönkre a kapcsolatuk. A naptárdíva most elárulta, mi vezetett a váláshoz! TV + Sztárok--Dévényi Tibor 69 évesen áll oltár elé fiatal szerelmével http://www.life.hu/sztarok/20161207-devenyi-tibor-a-muveszben-felmerult-a-hazassag-gondolata-14-evvel-fiatalabb-szerelmevel.htmlA 69 éves műsorvezető a Mokka stúdiójában elárulta, hogy a hamarosan oltár elé vezeti 56 éves kedvesét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.