Gyermekkora óta küzd az epilepsziával Georgina Adams, de az élete mégis teljes lehetett párja mellett. Vőlegénye gondoskodott róla, és vigyázott rá, ám egy napon szörnyű dologra derült fény: a férfi megerőszakolja őt rohamai alatt, míg a nő öntudatlan állapotban szenved.

Rohama után meztelenül ébredt a fiatal lány, pedig arra még tisztán emlékezett, hogy az ágyra otthoni ruhájában feküdt. Georgina Adams nem értette a dolgot. Gyerekkora óta küzd epilepsziával, gyakran törnek rá rohamok, amik alatt teljesen öntudatlan állapotban vergődik. Betegsége ellenére ő mégis boldog volt, ugyanis gyermekkori szerelme megkérte a kezét, és ápolta is őt, amikor szükséges volt.

Epilepsziás rohama közben erőszakolta meg vőlegénye - Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Egy napon azonban minden megváltozott: kiderült, hogy a barátja megerőszakolja őt, mialatt neki rohama van. Az első alkalommal meztelenül ébredt egy rohama után, de rögtön nem tett róla említést. "Arra emlékszem, hogy a roham előtt az otthoni ruhámban feküdtem le. Amikor magamhoz tértem, nem értettem, hogy miért nincs rajtam, de túl szomorú voltam ahhoz, hogy bármit is mondjak. Undorítónak és mocskosnak éreztem magam, de amikor megkérdeztem a barátomat, mindent tagadott" - mondta Georgina Adams aDaily Mailnek. A következő alkalom azonban egyértelmű volt, ugyanis feleszmélt egy rohama után, a barátja pedig még akkor is rajta volt. A rendőrséget valamivel később értesítette is az esetről. "Megütöttem őt, és átmentem a szomszédhoz, értesítettem a rendőröket. Nem tudom, honnan volt bátorságom hozzá. Korábban nagyon féltem bárkinek is beszélni, mert szerelmes voltam belé, de ez volt az utolsó csepp" - mondta még a lány, akinek barátját letartóztatták, és 8 év börtönre ítélték, ami a lány szerint kevés.