Rengeteg híres ember halálhírét terjesztették már el, Halász Judit sem maradt ki a sorból. Az ismeretlen eredetű hazugságot rengetegen osztották meg a Facebookon, így még több emberhez eljutott a hír, amiből szerencsére egy szó sem igaz!

Szinte semmit sem lehet tenni azok ellen a posztok, vagy oldalak ellen, amelyek hazugságot terjesztenek. A legérzékenyebb és egyben legfelháborítóbb, amikor valaki olyannak a haláláról írnak, aki még életben van. Csakis ismert embereket szoktak idejekorán temetni, és ezek a hírek rendszerint vírusszerűen terjednek.

Halász Judit halálhírét terjesztettékFotó: Szabó Gábor - Origo

Legutóbb Halász Judit esett áldozatul, róla kezdték el híresztelni, hogy sajnos már távozott az élők sorából. "Szomorú hír, de tegnap este elhunyt Halász Judit" - volt olvasható a Facebookon, amit természetesen rengetegen megosztottak. Még Halász Judit is értesült arról, mi terjed róla, de szerencsére nem izgatta fel túlságosan magát a történtek miatt. "Hívtak a barátaim telefonon, de rögtön az jutott eszembe, hogy akinek halálhírét keltik, az sokáig fog élni" - mondta Halász Judit, aki hozzátette, manapság rengeteg hülyeség kering az interneten, így nem foglalkozott a dologgal, ráadásul ő amúgy sem használja a Facebookot.