Több mint 10 millió forintnak megfelelő összeget költött a férfi arra, hogy úgy nézzen ki, mint a sátán. Pontosabban az Amerika Kapitány ellenfelévé műttette magát, azaz Vörös Koponyává. Henry Rodriguez nagyon elégedett az eredménnyel.

Rengeteg fájdalmas műveleten ment keresztül az elmúlt években a venezuelai Henry Rodriguez, hogy végül egy náci gonosztevővé váljon, vagyis az Amerika Kaptánynak legfőbb ellenségévé, Vörös Koponyává. A 37 éves férfinak valamiét mégis az volt az álma, hogy ő legyen a megtestesült sátán, és valóra is váltotta.

11 millióért műttette magát a sátánnáForrás: NORTHFOTO

A férfi 11 millió forintnak megfelelő összeget költött a műtétekre. Első lépésként kitetováltatta a szemgolyóját, ami így teljesen fekete lett nem törődve azzal, hogy akár meg is vakíthatja ez a művelet. Később implantátumokat ültetett a fejébe, és kitetováltatta az egész arcát is. A legfájdalmasabb beavatkozás mégis az orrának átalakítása. A teljes hasonlósághoz ugyanis egy jókora darabot kellett belőle levágni. Henry Rodriguez teljesen elégedett az eredménnyel, 3 éves kisfia és a családja pedig elfogadja őt."A fiam elfogad és szeret engem. Nem érdekel, hogy mások mit mondanak. Számomra az a fontos, hogy én boldog vagyok. Mindig is úgy éreztem, hogy vannak hasonlóságok köztem és Vörös Koponya között. Ami fontos viszont, hogy ezt nem a náci ideológiákra értem" - mondta a férfi a Daily Mailnek.

Henry Rodriguez és kisfiaForrás: NORTHFOTO