Úgy tűnik, hogy a színész második kapcsolata is véget ért! Állítólag már új szerelme is van Stohl Andrásnak, aki sokat tépelődött azon, hogy 50 évesen merjen-e új életet kezdeni, de végül döntött, és – ismét – elhagyta a családját, csak ezúttal Ancsikát, aki végig kitartott mellette botrányai idején.

Másodjára fordul elő Stohl András életében, hogy tönkremegy a kapcsolata. A színész 2003-ban vált el először, majd összejött Ancsikával, akivel közös gyermekeik is vannak. A nő végig kitartott Stohl András mellett, a botrányait is jól viselte, de ez nem volt elég a kapcsolatuk összetartásához. 

Stohl András ismét elhagyta családjátForrás: Origo

A Story Magazin szerint a színész sokat tépelődött azon, hogy megmaradjon-e a barátsággá szelídült kapcsolatban, vagy 50 évesen merjen-e új életet kezdeni, de végül döntésre jutott, és elhagyta gyermekei anyját. A lap úgy tudja, hogy a színész megismerkedett egy fiatalabb nővel! A lap szerint már több helyen is láthatóak voltak együtt a harmincas, barna hajú, gyermektelen hölggyel. A nő nem szakmabéli, mégis a munka hozta össze őket, és már néhány hónapja tart a szerelmük. Állítólag nem a hölgy volt a szétköltözés közvetlen oka. Stohl Andrást nagyon megviselte a tépelődés, nehéz döntésének nyomai is látszanak rajta. A történtek ellenére gyermekei nevelésében mindenképpen részt akar venni a színész, ehhez ragaszkodik.  A Life.hu megkereste a színészt az üggyel kapcsolatban, de ő nem kívánt nyilatkozni a magánéletéről.