Szabó Ádám (zenész) Eurovíziós Dalfesztivál Kijev
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Ádám énekes, újra indult A Dal versenyében. Domszky László, a Life.hu riportere kérdezte őt a dalaival, a terveivel, és a magánéletével kapcsolatban. 

Szabó Ádám harmonikajátéka kapcsán vált igazán közismertté, aki már több tehetségkutatóban felbukkant. A Dal színpadán is megmutatta már tudását, de most úgy érzi megkomponálták azt a nótát, mellyel méltóan tudná képviselni Magyarországot az Eurovíziós dalfesztiválon.

Szabó Ádám az Eurovíziós dalfesztiválra készül Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ádám elárulta, hogy az idei száma legfőképpen a béke hírdetéséről, valamint az elfogadásról szól. Nagy hangsúlyt fektettek a dalszöveg tartalmára, hogy valódi mondandóval rendelkezzen. Azt is elárulta, hogy a harmónikát csak a jelenlegi produkcióból hagyta ki, a saját koncertjein továbbra is találkozhatunk a közismert hangszerével.

Magánéleti kérdéseinkre kitérően válaszolt, mert ugyan van magánélete, de most még beszélgetés szintjén sem szeretné elterelni saját figyelmét az előtte álló feladatokról, ezek most a legfontosabbak.

Koós János és Fodor Zsóka egykor egy párt alkottakhttp://www.life.hu/sztarok/20161209-koos-janos-es-fodor-zsoka-egyutt-voltak.htmlSenki nem tudhatta eddig, hogy Koós Jánosnak volt egy rövid, de annál romantikusabb kapcsolata a Barátok közt egykori sztárjával, amire még mindig kellemes érzésekkel emlékszik vissza. Most azonban mindkét színész bevallotta, volt közük egymáshoz. TV + SztárokOrigoStohl András előadást tartott a női mellekrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161209-stohl-andras-bemutatta-milyenek-a-noi-mellek.htmlStohl Buci ábrákkal kiegészített előadás keretein belül mutatta be a legelterjedtebb női melltípusokat. TV + Sztárok--Vajna Timi őrületes dekoltázzsal tarolthttp://www.life.hu/sztarok/20161209-vajna-timi-fotot-posztolt-gombolyded-idomairol.htmlSokat sejtető fotót posztolt Vajna Timi a rajongóinak. TV + SztárokOrigoHadas Kriszta mesél életének tragédiáirólhttp://www.life.hu/sztarok/20161209-hadas-kriszta-eletenek-nehez-pillanatairol-mesel.htmlA Keresem a Családom főszerkesztője elárulta, hogy nem csak a műsorban szereplők életében voltak komoly nehézségek, hanem az övében is. TV + SztárokOrigoNicki Minaj szülinapos: dögös fotóval ünnepelhttp://www.life.hu/sztarok/20161209-nicki-minaj-turks-and-caicos-szigeten-lazul.htmlNicki Minaj is öregebb lett egy évvel: a szülinapos celeb mesés helyen piheni ki az elmúlt 34 év fáradalmait. TV + SztárokOrigoArgyelán Kriszta kapta a Morning Show sávjáthttp://www.life.hu/sztarok/20161209-argyelan-kriszta-radios-kapta-a-morning-show-savjat.htmlA Class FM mostantól online formában sugározza műsorát, Balázsék reggeli műsorának sávját Argyelán Kriszta kapta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.