Eltűnt egy 15 éves lány Budapesten: Péntek óta nem adott hírt magáról

Forrás: Police.hu -
rendőrség eltűnés eltűnt Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tudni, a 15 éves Bodnár Tamara Leilát egy erzsébetvárosi gyülekezetbe indult péntek délután, de azóta napja nem adott hírt magáról.

Eltűnt lányt keres a Budapesti Rendőr-főkapitányság, megtalálásához pedig a lakosság segítségét is kérik. A 15 éves Bodnár Tamara péntek délután négy óra előtt egy VII. kerületi gyülekezetbe indult, V. kerületi lakhelyéről. Azóta sem adott életjelet magáról, szülei hiába keresték.

Tamara 168 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja hosszú, szőkésbarna, melírozott.

Péntek óta hiába keresik Bodnár Tamara Leilát Forrás: Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a fénykép alapján felismeri a lányt, és tud hollétéről vagy eltűnésének körülményeiről, az hívja a 061/373-1000/140 telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenes 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöldszámán, illetve a 107-es és 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A New York-i taxisoké az év legviccesebb naptárahttp://www.life.hu/news/20161209-vicces-naptarral-alltak-elo-a-new-yorki-taxisok.htmlTömény humorral szolgálnak a New York-i taxisok, akik a jövő év legjobb naptárával álltak elő. A legdögösebb pózokban kapták őket lencsevégre, de természetesen az egész egy igazi paródia. NewsOrigoElhunyt P. Debrenti Piroskahttp://www.life.hu/news/20161209-elhunyt-p-debrenti-piroska-magyar-radios-bemondono.htmlKilencvenéves korában elhunyt P. Debrenti Piroska, a Magyar Rádió volt bemondója csütörtök este - tudatta a család az MTI-vel pénteken. News21-szer harapta meg volt barátnőjét a férfihttp://www.life.hu/news/20161209-feltekenysegbol-ragta-szet-volt-kedvese-arcat.htmlA fiatal nő szakított a párjával, aki bosszúból örökre csúffá tette a lányt. News--Meghalt Jászai Lászlóhttp://www.life.hu/news/20161209-meghalt-jaszai-laszlo-szinmuvesz.html82 évesen péntek hajnalban meghalt id. Jászai László Jászai Mari-díjas színész. News--Jóbarátok és Szomszédok együtt : Vicces videóhttp://www.life.hu/news/20161209-igy-talalkozott-a-jobaratok-es-a-szomszedok-egy-videoban.htmlHumoros dolgok tudnak születni, ha találkozik két régi, híres, ikonikus sorozat egy videóban. News--Kiderült, hogyan párosodnak a medveállatkákhttp://www.life.hu/news/20161209-a-medveallatkak-parosodasat-kutattak.htmlA tudósok eddig nem tudtak sokat arról, hogy a medveállatkák miként élik a szexuális életüket, ami szinte szégyen, hiszen ezek a világ egyik legérdekesebb állatai. Bámulatos módon, szinte bármilyen körülmények között túl tudnak élni, és végre azt is tudjuk, hogyan szaporodnak, és mennyi ideig tart az együttlétük! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.