Németh Lajos: "Bár nyugger vagyok, a saját szakállamra szívesen dolgozom"

Forrás: TV2 -
meteorológia Németh Lajos időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, nemrég nyugdíjba ment Németh Lajos, aki úgy tűnik, máris unatkozik. Úgy tudni, a televíziós meteorológus élvezi, hogy megszabadult a munkával járó stressztől, mégsem hagyta abba az előrejelzések készítését.

"Mindennap figyelem az időjárást, és előrejelzést készítek a család számára. Ez már régen is így volt, a feleségem mindig kérdezte, hogyan öltöztesse a gyerekeket, most pedig az unokáim miatt is jelentek - mondta a Blikknek. "Bár nyugger vagyok, a saját szakállamra szívesen dolgozom még, bújom az internetet, és így könnyebben találunk ki közös programot az unokáimmal. Nemrég például a Kékestetőre mentünk szánkózni. Bár csak műhó volt, annak is örültek."

Németh Lajos Forrás: TV2

"Így sem telnek tétlenül a mindennapjaim, több helyre hívnak szakértőként. Nemrég Mohácson jártam, a méhészek kértek fel, hogy tartsak előadást arról, hogyan alakul hazánk klímája a következő öt-tíz évben. Hiányzik a munka, picit unatkozom itthon. Úgy szoktam mondani, hogy tizenkilenc évig még egy jóízűt beteg sem lehettem, mert ha elment a hangom, akkor a kolléganőmet, Gaál Noémit hívták volna be helyettem, és nem akartam ilyen helyzetbe hozni őt - nyilatkozta Németh Lajos a Blikknek.

Sok volt a stressz, az már nem kellene, de szívesen vezetnék tudományos ismeretterjesztő műsort, akár gyerekeknek is, de a fizikai munkával sincs bajom.

"Bár az időmből kitelne, hogy könyvet írjak, nem akarok. Ma már mindenki ír, én pedig szeretek kilógni a sorból, szóval egy jó darabig biztosan nem lesznek a boltok polcain a könyveim" - magyarázta a meteorológus.

Tóth Gabi: Szexelni olyan, mint enni, inni és pisilnihttp://www.life.hu/sztarok/20161210-toth-gabi-enekesno-a-szexrol-beszelt-ami-tok-termeszetes-dolog-szerinte.htmlTóth Gabi is kiállta Sebestyén Balázs műsorának próbáját. A „Gyertek át" szókimondó viccei persze nem kerülték el az X-Faktor mentorát sem.TV + Sztárok--Taxi gázolta halálra Xantus Barbara nagypapájáthttp://www.life.hu/sztarok/20161210-xantus-barbara-szineszno-nagypapajat-egy-taxi-gazolta-halalra.htmlA 49 éves énekesnő a Borsnak adott interjút, melyben élete egyik legfájdalmasabb időszakáról is beszélt. "Összetört a nagyapám halála, de az a fájdalom is én vagyok."TV + SztárokOrigoHajdú Péter műsoráról: "Nem tehetnek róla, hogy nekem rossz nézni"http://www.life.hu/sztarok/20161210-grecso-krisztian-kolto-iro-kiakadt-hajdu-peter-musoratol.htmlGrecsó Krisztián, József Attila-díjas költő, író az Élet és Irodalom hasábjain fejtette ki véleményét Hajdú Péter "nemrég indult/elköltözött beszélgetős műsoráról". TV + SztárokOrigoStohl Andrást bűntudat gyötri, amiért elhagyta a családjáthttp://www.life.hu/sztarok/20161210-stohl-andras-szineszt-buntudat-gyotri-amiert-elhagyta-a-csaladjat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a 49 éves Stohl András ismét szakított, elköltözött Ancsikától és a gyerekeitől. Úgy hírlik, a színész beleszeretett egy nőbe, aki színházi büféseként dolgozott. Döntéséről vallott. TV + SztárokFotó: Tuba Zoltán - OrigoSpirituális dallal hódítaná meg az Eurovíziót Csondor Katahttp://www.life.hu/sztarok/20161209-csondor-kata-spiritualis-dallal-hoditana-meg-az-euroviziot.htmlCsondor Kata, szinkronszínésznő mostanában az éneklésre helyezte a hangsúlyt. Spirituális témával szeretné megfogni a magyarokat, hogy őt küldjék Kijevbe, az Eurovízióra. Kata a Life.hu-nak elmondta, miért ezt a témát gondolta igazán nyerőnek. TV + SztárokOrigoSpoon: "Az értelmetlenségben rejlik az értelme"http://www.life.hu/sztarok/20161209-az-x-faktorbol-megismert-spoon-a-dalban-indul.htmlAz X-Faktorból megismert Spoon korábban már bejutott A Dal fináléjába. A srácok most ismét nekifutnak az eurovíziós castingnak, mégpedig az Éjjel-Nappal Budapest sorozatban bemutatott dalukkal. A zenekar tagjai a Life.hu-nak elmondták daluk üzenetét, ami szerintük értelmetlen, így pont ebben rejlik az értelme.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.