Kiesett az egyik játékos: Megvan a VV három finalistája - Íme ők!

VV Vivi valóvilág VV Vivien ValóVilág 8 VV Krisztián VV Gina ValóVilág powered by Big Brother VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nézők arra szavaztak, akit nem szerettek volna a vasárnap esti fináléban látni.

Nagy fölénnyel nyerte a nézői szavazást Krisztián, így ő búcsúzott párbaj nélkül a villától és a lakótársaitól. Így ő lett a játék negyedik helyezettje.

Krisztián Forrás: --

A pénteki párbajon VV Dávid esett ki, mivel a ValóVilág powered by Big Brother utolsó összecsapásának győztese Vivien lett. Így már csak négyen maradtak versenyben, vagyis Vivi, Soma, Krisztián és Gina versengtek még a rekordösszegű, 36 millió forintos fődíjért.

Ma azonban Krisztiánnak szertefoszlottak álmai, kiszavazták őt a nézők.

Rajtad áll, kik lesznek a ValóVilág finalistái: Szavazz!http://www.life.hu/sztarok/20161210-valovilag-8-a-nezok-szavaznak-ki-legyen-a-harom-finalista.htmlTegnap Dávid távozott a VV-ből, de ma is elbúcsúzunk valakitől.TV + SztárokOrigoNémeth Lajos: "Bár nyugger vagyok, a saját szakállamra szívesen dolgozom"http://www.life.hu/sztarok/20161210-nemeth-lajos-meteorologus-a-sajat-szakallamara-szivesen-dolgozik-nyugdijaskent.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, nemrég nyugdíjba ment Németh Lajos, aki úgy tűnik, máris unatkozik. Úgy tudni, a televíziós meteorológus élvezi, hogy megszabadult a munkával járó stressztől, mégsem hagyta abba az előrejelzések készítését.TV + Sztárok--Tóth Gabi: Szexelni olyan, mint enni, inni és pisilnihttp://www.life.hu/sztarok/20161210-toth-gabi-enekesno-a-szexrol-beszelt-ami-tok-termeszetes-dolog-szerinte.htmlTóth Gabi is kiállta Sebestyén Balázs műsorának próbáját. A „Gyertek át" szókimondó viccei persze nem kerülték el az X-Faktor mentorát sem. TV + Sztárok--Taxi gázolta halálra Xantus Barbara nagypapájáthttp://www.life.hu/sztarok/20161210-xantus-barbara-szineszno-nagypapajat-egy-taxi-gazolta-halalra.htmlA 49 éves énekesnő a Borsnak adott interjút, melyben élete egyik legfájdalmasabb időszakáról is beszélt. "Összetört a nagyapám halála, de az a fájdalom is én vagyok."TV + SztárokOrigoBetiltotta a vodkafogyasztást Paris Hiltonhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-vodka-omlott-paris-hilton-a-keveropultjara.htmlMiután Paris pórul járt a vodkával, drasztikus döntést hozott. TV + Sztárok--Hajdú Péter műsoráról: "Nem tehetnek róla, hogy nekem rossz nézni"http://www.life.hu/sztarok/20161210-grecso-krisztian-kolto-iro-kiakadt-hajdu-peter-musoratol.htmlGrecsó Krisztián, József Attila-díjas költő, író az Élet és Irodalom hasábjain fejtette ki véleményét Hajdú Péter "nemrég indult/elköltözött beszélgetős műsoráról". TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.