A Dallas Samanthája hiányolja egykori társát

Forrás: NORTHFOTO -
Dallas Samantha Linda Gray
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dallas egykori sztárja, Linda Gray még mindig hiányolja sorozatbéli társát, Jockey Ewinget.

Linda Gray 76 éves, mégis rendkívül aktív életet él. Ahogy sokaknak, úgy a Dallas egykori Samanthájának is sűrűek a hétköznapjai, főleg így az ünnepek előtt.

Linda még mindig nagyon hiányolja Larry Hagmant. Forrás: NORTHFOTO

"Az ember azt hinné, hogy a december a pihenés hónapja, de számomra ez az év legfárasztóbb időszaka. Szeretném, ha az ünnepek tökéletesen sikerülnének, ezért állandóan teszek-veszek" -nyilatkozta a sztár.

Az év végi időszak sok szomorúságot is hoz a színésznő számára, hiszen 2012 november végén hunyt el a Dallas egy másik híres szereplője, Larry Hagman. Egy november 17-én adott interjúban azt mesélte, hogy a mai napig nagyon hiányolja a barátját, akivel több, mint 30 évig voltak közeli kapcsolatban. Ám állítása szerint rendszeresen van olyan érzése, hogy Larry ott van körülötte - tudta meg az OK! Magazine.

A Dallas egykori sztárja 2012 novemberében hunyt el ultimatedallas.com

A színész egy rosszindulatú rákos megbetegedésben szenvedett, melynek következtében kórházi körülmények között hunyt el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.