VV Vivinek is jutni fog Soma nyereményéből

VV Vivi ValóVilág 8 nyeremény VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Vivi ugyan nem nyert, mégis győztesnek érzi magát. Erről, és jövőbeli terveiről is beszélgetett Domszky Lászlóval, a Life.hu riporterével. 

VV Vivi ugyan csak a második helyezést érte el, mégis mosolyogva állt riporterünk kamerája elé. Elárulta, hogy nagyon szereti Somát, és őszintén örül a fiú eredményének.

VV Vivien ugyan nem nyert, de boldog Forrás: rtl.hu

Vivi azt is bevallotta, hogy hiába nem nyert, mégis győztesnek érzi magát, hiszen nagyon sokat kapott az elmúlt hónapoktól. Új kapcsolatokra tett szert, rengeteget fejlődött a személyisége, és úgy gondolja, hogy a műsornak köszönhetően sok új lehetőség fog kitárulni előtte.

Arról is nem is beszélve, hogy Soma még osztozik is Vivivel a nyereményén, ugyanis

félmilliót ígért a játék második helyezettjének.

Istenes Bence óva intette Somát Evelintőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161212-istenes-bence-figyelmeztette-somat.htmlVasárnap este véget ért a Való Világ powered by Big Brother című műsor, melyet hatalmas főlénnyel Soma nyert. Sokan számítottak a szőke fiú győzelmére, arra viszont nem, amit a végén Istenes Bence élő adásban neki mondott... TV + SztárokOrigoKlapka György képtelen meglátogatni Mary Zsuzsi sírjáthttp://www.life.hu/sztarok/20161212-klapka-gyorgy-keptelen-meglatogatni-egykori-felesege-mary-zsuzsi-sirjat.htmlKalpka György annyira kötődik még mindig egykori szerelméhez, Mary Zsuzsihoz, hogy egyszerűen képtelen meglátogatni a legendás énekesnő síját. Idén karácsonykor lesz öt éve annak, hogy Mary Zsuzsi öngyilkos lett.TV + SztárokOrigoFelesége nélkül ment Dobó Kata bemutatójára Andy Vajnahttp://www.life.hu/sztarok/20161212-felesege-vajna-timi-nelkul-ment-dobo-kata-bemutatojara-andy-vajna.htmlA Játékszínben volt a Kölcsönlakás című darab premierje, melynek egyik főszereplője Dobó Kata. Több illusztris vendég mellett a nézőtér soraiban ott ült Kata exe, Andy Vajna filmügyi kormánybiztos is, akit a színésznő hívott meg. TV + Sztárok--Gina esett ki, ő már biztosan nem nyeri meg a VV-thttp://www.life.hu/sztarok/20161211-valovilag-8-gina-esett-ki-o-mar-biztosan-nem-nyeri-meg-a-vv-t.htmlValaki nagyon elhúzott, a második és a harmadik fantomkép közül pedig Gina kapta a kevesebb nézői szavazatot. TV + SztárokOrigoŐk rabolják el az RTL Magyarország programigazgatóját http://www.life.hu/sztarok/20161211-kiderult-lesz-e-reszkessetek-betorok-az-rtl-klubon.html2016-ban is láthatják Kevin McCallistert az ország legnézettebb csatornáján, melynek hírét egy újabb frappáns videóban jelentette be az RTL Klub. TV + Sztárok--Hoppá! Madonna megfordult már Donald Trump ágyábanhttp://www.life.hu/sztarok/20161211-madonna-fekudt-mar-az-uj-amerikai-elnok-trump-agyaban-vallomas.htmlAz énekesnő egy jótékonysági estén vallott szélsőséges nézeteiről, sőt még egy döbbenetes kijelentést is tett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.