Fogadj örökbe egy négylábút az ünnepeken

Forrás: Farkas Marton @ Colorcam -
karácsony kutya állatbarát szállás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rex Kutyaotthon Alapítvány idén karácsonykor is gazdikat keres az állataik számára. 

A Rex Kutyaotthon Alapítvány „Négylábú szeretetfutár" kezdeményezésének célja, hogy állandó otthont találjanak védenceiknek, és az állatok segítségével további örömet csempésszenek a leendő gazdik életébe az ünnepek alatt is. Az alapítvány munkatársai és önkéntesei december folyamán gazdira váró menhelyi kutyákat és macskákat juttatnak el azokhoz az örökbefogadókhoz, akik 2017-es évet egy új négylábú családtag társaságában szeretnék kezdeni.

Az alapítvány idén egy hasznos Mikuláscsomaggal is kedveskedik az újdonsült gazdiknak, valamint igény esetén gondoskodik a cicák és kutyák hazaszállításáról a Rex Állatsziget 25 km-es körzetében. Annak érdekében, hogy az új jövevény mihamarabb a család teljes jogú tagjává válhasson, örökbefogadókat ráadásul egy Rex Kutyaiskola bérlet is várja.

Rex Kutyaotthon, állat, állatbarát, ünnepek Forrás: Farkas Marton @ Colorcam

Az alapítvány újpesti otthonában, a Rex Állatszigeten várják azokat a lelkes jelentkezőket, akik szívesen részt vennének a kezdeményezésben.

A Mikulás és Karácsony közötti időszakra befogadott házi kedvencekhez hasznos ajándékokat is kapnak a gazdik, ráadásul még az állatok szállításában is segítenek a szervezők, hogy nekik csak a közös élményekre kelljen koncentrálniuk.

Kutyaotthon, Rex alapítvány,cica, kutya, befogadás Forrás: Origo

Az elmúlt 5 évben több, mint 100 kutyus és cicus került családhoz az ünnepek idejére. A haza vihető állatokról galéria készült, melyet itt lehet megtekinteni.

Szexuális zaklatástól félnek a magyar tinikhttp://www.life.hu/news/20161213-egy-friss-felmeres-szerint-ezektol-felnek-a-diakok.htmlEgy országos kutatás választ adott arra a kérdésre, hogy mitől tartanak leginkább a magyar középiskolások. NewsThinkstockÍgy viselkedj Luca napján, ha jót akarsz magadnakhttp://www.life.hu/news/20161213-luca-napi-nepi-hagyomanyok-es-szabalyok.htmlVan aki babonás, van aki nem. Sokan hisznek a népi hagyományokban, és legalább annyian tartják butaságnak. Ám akármiben is hiszünk, érdekes lehet elolvasni, hogy a régi hiedelmek szerint például mi vonatkozik Luca napjára. News--15,4 milliós kártérítést kapott az anya http://www.life.hu/news/20161213-mas-no-szoptatta-a-fiat-ezert-perelt-a-no.htmlKártérítést követelt az anya, kinek gyermekét egy idegen nő szoptatta a kórházban. News--Farkasordító hideg és nyálkás idő: nem kényeztet minket az időjáráshttp://www.life.hu/news/20161213-hideg-ido-es-csapadek-is-lesz-a-kovetkezo-napokban.htmlBár többnyire felhőtlen idő lesz, a napsütés becsapós lehet. A sugarak ellenére bizony zimankós idő lesz, a frontérzékenyeknek pedig nem árt vigyázni. News--Halálra ítéltek utolsó vacsorái és kívánságai 2016-banhttp://www.life.hu/news/20161212-eliteltek-utolso-vacsorai-2016-ban.htmlA legtöbb amerikai államban a halálra ítéltek megkaphatják azt a vacsorát, amit szeretnének, Texas állam azonban ezt idén eltörölte. Lássuk, miket kértek az emberek haláluk előtt 2016-ban, a halálsoron. News--Óriási fenék díszeleg a karácsonyi poharakonhttp://www.life.hu/news/20161212-nevetseges-lett-a-mccafe-karacsonyi-kaves-pohara.htmlAz elképzelés jó volt, de csúnyán kisiklott. Helyette nevetség tárgyává vált egy gyorsétterem kávés poharának karácsonyi változata. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.