Brooklyn Beckham pénz büntetés Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hónapban negyedszerre büntetik meg Victoria Beckham fiát. A hírek szerint a sztárcsemete nem szeret parkolójegyet venni. 

A legidősebb Beckham fiú már lassan annyi büntetőcédulát kap, hogy kitapétázhatná a szobáját. Brooklyn júniusban szerezte meg jogosítványát, ám azóta sorozatosan kapja a büntetéseket. A jelek szerint a fiatal sztár még nem igazán tudja, hogyan működik a KRESZ - írja a Mirror.

Brooklyn Beckham csúnya büntetést kapott Forrás: AFP/Mark Ralston

A legutolsó alkalommal épp egy barátjával szórakozott, amikor odalépett hozzá egy férfi és megbüntette, mert tilosban parkolt. A hírek szerint ettől olyan ideges lett, hogy teljesen bevörösödött a feje. Vajon a 17 éves fiú szülei mit szólnak a dologhoz?

Brooklyn Beckham csupa izom testével nem tudnak betelni rajongói

Nem is csodálkozunk rajta, hogy a tinilányok kedvence a fiatal zenészfiúk mellett Brooklyn Beckham lett, aki az elmúlt évben rengeteget férfiasodott, és izmosodott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.