Földre teperték Medveczky Ilonát: a kutyája döntötte fel

Forrás: MTI/Földi Imre -
kutya Medveczky Ilona baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medveczky Ilona többször szenvedett már balesetet, főként kerti munkálatok közben. Ez alkalommal is kint teperték őt a földre, de szerencsére ezúttal nem sérült meg a művésznő, sőt, még örült is a váratlan helyzetnek. A kutyája döntötte fel ugyanis, puszta szeretetből.

A művésznő többször beszámolt arról, sokszor érte már baleset kertjében. Volt, hogy meztelenül csúszott meg, mikor a virágait próbálta menteni a vihar elől, később is hasonló körülmények között esett el. Akkor törött karja rengeteg szenvedést okozott Medveczky Ilonának, ugyanis csontjai rosszul forrtak össze. Ez alkalommal is a földre került, leteperték, szintén a kertjében de ez legalább örömteli volt.

Medveczky Ilonát leteperte a kutyája Forrás: MTI/Földi Imre

A művésznő kutyája volt ugyanis a ludas, akire természetesen nem lehet haragudni. Medveczky Ilonát szeretetből teperte a földre Lady, aki így fejezte ki, mennyire örül annak, hogy ismét látja gazdáját. A művésznő Facebook-oldalán tette közzé az erről készült fotót, és röviden elmesélte a történetét is. "Lady letepert örömében! Az ember nem tud így szeretni, ahogy ők! Önzetlenek, szeretetéhesek! Tavaly ilyenkor már a hó is esett itt a hegyekben! Kellemes karácsonyi készülődést mindenkinek" - írta Medveczky Ilona.

Megható vagy komikus? Így posztolnak kedvenc celebjeinkhttp://www.life.hu/sztarok/20161211-schobert-norbi-rubint-reka-kasza-tibor-sarka-kata-legerzelmesebb-facebook-posztjai.htmlBiztosan veled is előfordult már, hogy egy érzelmesnek szánt mondatodat, vallomásodat, esetleg posztodat mások csöpögősnek találták, és megmosolyogták. Hát igen, az, hogy hol húzódik a határvonal az érzelemgazdagság és a giccs között – az esztétika szakosok ezt biztosan gyorsan cáfolnák – sokszor ízlés kérdése. Topcelebjeink bejegyzései pedig igazán bőven adnak okot mosolyra és könnyekre, hiszen nap mint nap megosztják velünk lájkvadász posztjaikat legbensőbb érzéseiket. TV + Sztárok--Havas Henrikkel kikezdett egy férfihttp://www.life.hu/sztarok/20161213-havas-henrik-ferfi-ajanlat-kikezdte-vele.htmlHavas Henrik Várkonyi Andrea műsorában egy nem mindennapi élményéről mesélt: egy vizsga alkalmával fiú tanítványa hívta el vacsozárni... TV + SztárokOrigoÍgy néz ki Jim Carrey fia a Hanta boy című filmbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161212-a-hanta-boy-cimu-filmben-szereplo-kisfiu-sokat-valtozott.htmlBizonyára sokan emlékszünk Jim Carrey egyik klasszikus alakítására a Hanta Boy című filmben, amelyben egy megrögzött hazudozó szerepében szenvedő édasapa karakterét hozta. De vajon mi történt azóta a kisfiát megtestesítő színésszel? TV + SztárokAFPBálint Antónia ellen végrehajtókat küldtek http://www.life.hu/sztarok/20161213-balint-antonia-tobb-millios-adossagot-halmozott-fel-vegrehajtokat-kuldtek-ellene.htmlA 47 éves édesanya a felszólítás ellenére sem fizette ki volt párjának és annak feleségének a bíróság által megítélt összeget, így a második végrehajtást indították el ellene. TV + SztárokOrigoMata Ricsi lehet az X-Faktor nyertese? http://www.life.hu/sztarok/20161213-mata-ricsi-kaphatta-a-legtobb-szavazatot-az-x-faktorban.htmlNincs már sok hátra és kiderül, hogy melyik tehetség nyeri meg az X-Faktor fődíját. Már csak hárman vannak versenyben az első helyért, de az előző műsor szavazatainak aránya alapján nem kérdés, hogy ki nyerheti meg. Mata Ricsi kapta ugyanis a legtöbb voksot. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi élete szinte tökéletes- egyetlen dolog hiányzik már csak a boldogsághozhttp://www.life.hu/sztarok/20161213-palvin-barbi-varja-mar-a-szerelmet.htmlPalvin Barbi elárulta, hogy életéből csupán egyetlen dolog hiányzik: egy szerető társ. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.