Pornográf videót töltött fel az Instagramra az X-Faktorból az agresszív viselkedése miatt kirúgott Petics Kristóf. A fiú egy nála 5 évvel idősebb lánnyal szexel a felvételen (miközben a torkát szorongatja), és bár a genitáliák nem látszanak, a tartalom egyértelmű. 

"Igen, valóban az van a videón, aminek látszik. A felvétel két hónapja készült. A lány 25 éves, csak egy futó kapcsolat volt a miénk, miután kikerült az elmeosztályról. Szeretem az őrült csajokat, de az ő egészségügyi állapota túlmutatott a zaklatottságon, ezért nem lett komolyabb a kapcsolat" – mondta el Petics Kristóf.

Petics Kristóf nem a hangja miatt, hanem botrányaival vált ismertéForrás: Facebook/Petics Kristóf

"A lány készítette a felvételt, és igazából nem látszik rajta semmi lényegi. De mivel unom a sablonbejegyzéseket, a suliban unatkozó vagy tükör előtt pózoló fejeket, olyan fotókat osztok csak meg, amelyek hatást váltanak ki. Szeretek magam is nevetni és megbotránkozni" - magyarázta a Borsnakaz énekes, aki arról is beszélt, miért szorongatta a lány nyakát.  

"Minden lánnyal másképp kell bánni, ő ezt igényelte. Az elmeosztály és egyéb problémái miatt magasan volt az ingerküszöbe. Persze aki gyengédséget igényel, azzal gyengéd vagyok" - tette hozzá.