Kizárta a buszból a sofőr az édesanyát

Forrás: Thinkstock -
buszsofőr BKV busz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon megijedt a kisfiú és az édesanyja, mikor a sofőr kizárta a nőt a 196A jelzésű buszból.

Barbara és kisfia, Dominik a 196A jelzésű buszon utaztak, mikor a rákospalotai Beller Imre utcai megállónál, a fiatal nő egy pillanatra lelépett a buszról. Ennek oka az volt, hogy helyet biztosítson a többi leszállni vágyó embernek, ám arra nem gondolt, hogy ezzel veszélybe sodorja magát.

A busz ajtaja ugyanis egyszer csak becsukódott előtte, a hét éves kisfiú pedig fennragadt a buszon. Az édesanya teljesen pánikba esett, integetett a sofőrnek, kiabált, rohant a busz után, de a buszvezető semmire sem reagált.

A busz ajtaja ugyanis egyszer csak becsukódott előtte Forrás: Thinkstock

A kis Dominik is próbált valamit tenni az ügy érdekében,

kérlelte a sofőrt, hogy álljanak meg,

mert lent maradt az anyukája, de a férfi egy vállrándítással elintézte a helyzetet. Végül a következő megállónál egy másik utas leszállt Dominikkal, és együtt várták meg az érte siető édesanyát - tudta meg a Bors.

Barbarát annyira felzaklatták az események, hogy nem tudott aludni aznap éjszaka, ám mindenek ellenére nagyon büszke a fiára, hogy ilyen hősiesen kezelte a helyzetet. Az eset után az édesanya panaszt tett a Budapesti Közlekedési Központnál, történetét pedig a közösségi oldalán tette elérhetővé, ahová rengeteg hasonlóan negatív esetet elmesélő komment érkezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.