Kitört a botrány a Miss Worldön: Gelencsér Tímea tudósított

Miss World Gelencsér Tímea sztárok botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs szépségverseny botrány nélkül: ezúttal a mobiltelefonok okoztak kavarodást a Miss Worldön. 

Gelencsér Tímea, Magyarország képviselője hajnalban ért vissza a szállodai szobájába a Miss World világverseny egyik próbanapján. A lány élőben bejelentkezett a közösségi oldalán, és elmesélte, bizony egy kisebb botrány kerekedett a mobiltelefonok miatt.

A szabály egyszerű: a próbákra, a fellépésekre egyáltalán nem viheti senki magával a mobilját. Pár lány azonban ezt nem tartotta be, ez okozta a bajt.

"Nagyon szigorú most már az utolsó napokban a verseny, nem szeretnék semmi hibát véteni. Meg volt tiltva, hogy magunkkal vigyük a telefonunkat, de pár lány elvitte, észrevették, és ebből volt egy nagy botrány. Én nem kockáztatnék ilyet az utolsó napokban" – mondta Timi a videóban.

A lány láthatóan nagyon fáradt volt, hiszen a sok program miatt az alvásra jut a legkevesebb idő. Vasárnapig még sok minden vár rá, akkor lesz ugyanis a szépségverseny döntője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.