Hilary Swank új férfi mellett kezdett új életet

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com -
Hillary Swank párkapcsolat sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hilary Swank élete újra sínen van: a színésznő magánélete nem volt egyszerű az utóbbi években, most azonban majd kicsattan a boldogságtól.

A kétszeres Oscar-díjas színésznő, Hillary Swank új kedvesével utazott el síelni a svájci síparadicsomba, St. Moritz-ba. Itt fotózták le a gerlepárt, akik láthatóan odavannak egymásért.

Hilary Swank és Philip Schneider Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Hillary új választottja a sármos producer, Philip Schneider, akivel bár csak néhány hónapja van együtt a színésznő, mégis látszik, hogy imádják egymást.

Korábban egyébként már kéz a kézben fotózták őket New York-ban, ám a pár nem éli a nyilvánosság előtt az életét.

Hilary Swank és Philip Schneider Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Hillary 2014-ben visszavonult a filmezéstől, hogy alapítványára koncentrálhasson. A magánélete most úgy fest, révbe ért: fél éve szakított vőlegényével, a teniszező Ruben Torressel, korábban pedig 10 éven át volt Chad Lowe színész felesége. Új, producer kedvesével azonban még minden a legnagyobb rendben van.

Nótár Mary elvetélthttp://www.life.hu/sztarok/20161214-notar-mary-elvetelt-elvesztette-kisbabajat.htmlAz énekesnő megrázó fotótt tett közzé Facebookján.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huZacher Gábor meghatódott egy vallomástólhttp://www.life.hu/sztarok/20161214-zacher-gabort-egy-interju-kozben-erte-meghato-elmeny.htmlZacher Gábor tejlesen meghatódott egy interjú közben. TV + Sztárok--Zalatnay Cini betöltötte a 69. életévét: Boldog születésnapot!http://www.life.hu/sztarok/20161214-zalatnay-cini-69-eves-lett.htmlZalatnay Cinit a Táncdalfesztiválon ismerhették meg a nézők, de nem amatőr énekesként indult el a versenyen. Komoly zenei előképzettséget kapott és eredetileg operaénekesnőnek szánták, de sajnos egy műtét miatt ez a terv meghiúsult. Fényes karriert futott be, de sajnos az élete sötét fordulatot vett: börtönben is ült az énekesnő. TV + Sztárok--Hujber Ferenc színész már nem akar ebben a világban élnihttp://www.life.hu/sztarok/20161214-hujber-ferenc-mar-nem-akar-ebben-a-vilagban-elni-a-szineszetet-is-elhagyja.htmlJoshi Bharat vendége volt Hujber Ferenc, aki nagyon meglepő dolgokat mondott a műsorban. TV + SztárokOrigoNorbi csalódásáról vallott: őt nem tudta lefogyasztanihttp://www.life.hu/sztarok/20161214-schobert-norbi-nem-tudta-ot-lefogyasztani.htmlSchobert Norbit és Rubint Rékát is sikerült alaposan kifaggatni, hiszen ők sem hagyták ki a legújabb Star Wars-film premierjét. A fitneszkirály ugyan emelkedett hangulatban volt, de egy csalódásáról is beszámolt. Bántja, hogy valakit nem sikerült lefogyasztania. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoMegható vagy komikus? Így posztolnak kedvenc celebjeinkhttp://www.life.hu/sztarok/20161211-schobert-norbi-rubint-reka-kasza-tibor-sarka-kata-legerzelmesebb-facebook-posztjai.htmlBiztosan veled is előfordult már, hogy egy érzelmesnek szánt mondatodat, vallomásodat, esetleg posztodat mások csöpögősnek találták, és megmosolyogták. Hát igen, az, hogy hol húzódik a határvonal az érzelemgazdagság és a giccs között – az esztétika szakosok ezt biztosan gyorsan cáfolnák – sokszor ízlés kérdése. Topcelebjeink bejegyzései pedig igazán bőven adnak okot mosolyra és könnyekre, hiszen nap mint nap megosztják velünk lájkvadász posztjaikat legbensőbb érzéseiket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.