Ónos eső miatt szinte az egész országra figyelmeztetést adtak ki

Fotó: Polyák Attila - Origo -
vészjelzés ónos eső figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ónos eső veszélyére hívja fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat, szinte az egész országra vonatkozik a figyelmeztetés: a fővároson kívül tizenkét megyében van érvényben.

Nagyon óvatosan kell vezetni a következő napokban, ugyanis ónos eső vagy fagyott eső nehezíti a körülményeket. Szinte az egész országra figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Előreláthatólag szerda délig a Duna vonaláig, majd a nap további részében a Dél-Alföld nyugati felében és esetleg Pest-megyében is kialakulhat a veszélyes csapadék.

Ónos eső miatt figyelmeztetést adtak ki Fotó: Polyák Attila - Origo

Az ónos eső veszélye miatt szerdára Budapestre és Pest megyére, továbbá Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyére adták ki a figyelmeztetést - írja az MTI. A Dunántúlon még szitálás is kialakulhat, keleten pedig hószállingózás. A frontérzékenyeknek sem kedvez ez a mai nap, ugyanis kettős fronthatás terheli a szervezetünket. A hét hátralévő részében egyre több napsütésre számíthatunk, de hétvégére ismét visszatér a köd. Hideg, téli időre van kilátás, köd és hószállingózás szinte bárhol lehet - írja a Köpönyeg.hu.

Új nyomokra bukkantak Madeleine McCann ügyébenhttp://www.life.hu/news/20161213-madeleine-mccann-eltunese-ugyeben-uj-nyomok.htmlLassan egy évtizede, hogy Madeleine McCann eltűnt a családi apartmanból Portugáliában, ám a hatóságok még mindig keresik a kislányt. Nemrég újabb dolgok derültek ki az üggyel kapcsolatban. NewsOrigoÁllítják: a reptéren is "hisztizett" Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/news/20161213-hosszu-katinka-es-shane-tusup-es-az-uszovalogatott-hazatert-a-windsori-rovid-palyas.htmlHétfőn megérkezett a windsori rövid pályás világbajnokságról a magyar úszóválogatott, amelyet újságírók hada várt. Úgy tudni, Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup nagyon megválogatták, melyik kérdésre válaszolnak, és melyikre nem. News--Fogadj örökbe egy négylábút az ünnepekrehttp://www.life.hu/news/20161213-a-rex-kutyaotthon-segitsegevel-allatot-vehetsz-magadhoz.htmlA Rex Kutyaotthon Alapítvány idén karácsonyra is ideiglenes gazdikat keres az állataik számára. News--Mindenki gyűlöli a nőt, ezért plasztikai műtétet akarhttp://www.life.hu/news/20161213-plasztikai-mutettel-akar-valtoztatni-az-eleten-a-no.htmlNem tud menekülni az emberek véleményétől a nő, aki saját gyermekének felhasználásával akart pénzt szerezni. Plasztikai műtétet akar, hogy ne ismerjék fel az emberek. NewsNorthfotoIszlám szexrabszolgaságból szabadult el 2 nőhttp://www.life.hu/news/20161213-iszlam-rabszolgasagbol-tert-vissza-ket-no.htmlAz emberi jogok világnapján díjazták Lamiyát és Nadiát, a két fiatalt, akik megmenekültek az Iszlám Állam rabszolgaságából. News--Szexuális zaklatástól félnek a magyar tinikhttp://www.life.hu/news/20161213-egy-friss-felmeres-szerint-ezektol-felnek-a-diakok.htmlEgy országos kutatás választ adott arra a kérdésre, hogy mitől tartanak leginkább a magyar középiskolások. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.