Tilla és Cseh Laci is gyerekkora óta rajong a Star Wars-ért

Forrás: Fórum Hungary -
Star Wars Cseh László Tilla rajongás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap volt a Star Wars trilógiák legújabb részének premierje hazánkban, melyre rengeteg sztár is ellátogatott. Cseh Laci, Tilla és Pataki Zita egyaránt imádják az űrbéli történeteket.

Hosszú éveket kellett várni arra, hogy a Star Wars trilógia folytatódjon. Azonban amióta a Disney megvásárolta a film jogait, a rajongók már a második új részt is megtekinthették, méghozzá tegnap, a hazai premieren. Természetesen a Life.hu riportere is a jeles eseményen járt, rengeteg sztárral egyetemben, akiket ki is faggatott arról, miért szeretik annyira ezeket az űrbéli történeteket.

Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet Forrás: Fórum Hungary

Pataki Zita elmesélte, hogy őt a férje vezetette be a Star Wars világába, előtte nem igazán érzett késztetést arra, hogy akár egy részt is megnézzen, azóta viszont, hogy kicsit párja szemével látta a sztorit, már rajongovó vált.

Tilla és Cseh Laci is hasonló véleményen vannak, bár ők gyerekkoruk óta imádják Luke Skywalker és a Jedi lovagok történeteit. Az olimpikon úszó például egy új pólót is beszerzett a premierre, hogy abban izgulhassa végig a Zsivány egyest.

Itthon mától látható a legújabb Star Wars-film, a Zsivány egyes - Egy Star Wars történet


Ma már itthon is megtekinthető a legújabb Star Wars-film, ami nemhogy nem okozott csalódást, de eddig egyenesen felülmúlta a rajongók várakozásait. Aki látta már, az nagyszerű filmként írta le a Zsivány egyes - Egy Star Wars történetet.

Andy Vajna elárulta, mit szól Balázsék beszólásaihozhttp://www.life.hu/sztarok/20161214-andy-vajna-sebestyen-balazsek-beszolas-reggeli-show.htmlSebestyén Balázsék két hete csatlakoztak a Rádió 1 csapatához, miután elég csúnya körülmények között távoztak a Class Fm-ből. Sokakban ellenérzést váltott ki, hogy a Morning Show sztárjai az általuk oly sokat szapult és véleményezett Andy Vajna rádióját választották, de Balázsék mindenkit megnyugtattak, ezek után sem lesz ez másképp... Vajon mit szól ehhez a rádiós mogul? TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoHavas Henrikkel kikezdett egy férfihttp://www.life.hu/sztarok/20161213-havas-henrik-ferfi-ajanlat-kikezdte-vele.htmlHavas Henrik Várkonyi Andrea műsorában egy nem mindennapi élményéről mesélt: egy vizsga alkalmával fiú tanítványa hívta el vacsozárni... TV + SztárokOrigoIstenes Bence óva intette Somát Evelintőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161212-istenes-bence-figyelmeztette-somat.htmlVasárnap este véget ért a Való Világ powered by Big Brother című műsor, melyet hatalmas fölénnyel Soma nyert. Sokan számítottak a szőke fiú győzelmére, arra viszont nem, amit a végén Istenes Bence élő adásban mondott neki... TV + SztárokOrigoVV Ati őszintén mesélt kiesésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161205-vv-ati-maradt-alul-a-parbajon.htmlVV Ati bár magabiztosan indult neki a hétvégi párbajnak, mégsem ő térhetett vissza a villába. Gina hatalmas fölénnyel győzte le őt. TV + Sztárok--Zimány Linda fegyvert rántott- vörös rúzs és gengszter stílushttp://www.life.hu/sztarok/20161201-zimany-linda-fegyverrel-a-kezeben-pozolt.htmlZimány Linda új szerepben: színésznőnek állt a szépséges modell. TV + SztárokOrigoTündéri gyermekkori fotókat posztolt Katie Holmeshttp://www.life.hu/sztarok/20161130-megmutatta-gyermekkori-fotojat-katie-holmes.htmlNem hiába mondják, az alma nem esik messze a fájától. Katie Holmes és kislánya között hihetetlen a hasonlóság. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.