Tegnap volt a Star Wars trilógiák legújabb részének premierje hazánkban, melyre rengeteg sztár is ellátogatott. Cseh Laci, Tilla és Pataki Zita egyaránt imádják az űrbéli történeteket.

Hosszú éveket kellett várni arra, hogy a Star Wars trilógia folytatódjon. Azonban amióta a Disney megvásárolta a film jogait, a rajongók már a második új részt is megtekinthették, méghozzá tegnap, a hazai premieren. Természetesen a Life.hu riportere is a jeles eseményen járt, rengeteg sztárral egyetemben, akiket ki is faggatott arról, miért szeretik annyira ezeket az űrbéli történeteket. 

Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történetForrás: Fórum Hungary

Pataki Zita elmesélte, hogy őt a férje vezetette be a Star Wars világába, előtte nem igazán érzett késztetést arra, hogy akár egy részt is megnézzen, azóta viszont, hogy kicsit párja szemével látta a sztorit, már rajongovó vált.

Tilla és Cseh Laci is hasonló véleményen vannak, bár ők gyerekkoruk óta imádják Luke Skywalker és a Jedi lovagok történeteit. Az olimpikon úszó például egy új pólót is beszerzett a premierre, hogy abban izgulhassa végig a Zsivány egyest.

 

Itthon mától látható a legújabb Star Wars-film, a Zsivány egyes - Egy Star Wars történet


Ma már itthon is megtekinthető a legújabb Star Wars-film, ami nemhogy nem okozott csalódást, de eddig egyenesen felülmúlta a rajongók várakozásait. Aki látta már, az nagyszerű filmként írta le a Zsivány egyes - Egy Star Wars történetet.