Várkonyi Andrea műsorvezetés önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andi azt mesélte saját műsorában, hogy a környezetében lévő férfiak zöme ágyba bújna vele.

Önbizalomban nem szenved hiányt Várkony Andrea, ez derült ki a Micsoda nők! legutóbbi adásában, melyben a férfi-nő barátság volt a téma. A 42 éves sztár szerint létezik ilyen, bár a legtöbb esetben a férfiak másképp néznek a nőkre, legalábbis Andinak ez a tapasztalata.

Várkonyi Andrea ellenállhatatlan nőnek tartja magát Forrás: FEM3

"Nagyon sok fiú barátom van, de van köztük olyan, akinek csak csettintenem kellene, hogy legyen valami" – vallotta be Andi a beszélgetős műsorban.

Arra a kérdésre, hogy van-e olyan barátja, aki nemet mondana Andinak, elképesztő határozottsággal válaszolt: "Az a fiú vélhetően meleg"

Tilla és Cseh Laci is gyerekkora óta rajong a Star Wars-érthttp://www.life.hu/sztarok/20161214-tilla-cseh-laci-star-wars-rajongas.htmlTegnap volt a Star Wars trilógiák legújabb részének premierje hazánkban, melyre rengeteg sztár is ellátogatott. Cseh Laci, Tilla és Pataki Zita egyaránt imádják az űrbéli történeteket. TV + SztárokOrigoNorbi csalódásáról vallott: őt nem tudta lefogyasztanihttp://www.life.hu/sztarok/20161214-schobert-norbi-nem-tudta-ot-lefogyasztani.htmlSchobert Norbit és Rubint Rékát is sikerült alaposan kifaggatni, hiszen ők sem hagyták ki a legújabb Star Wars-film premierjét. A fitneszkirály ugyan emelkedett hangulatban volt, de egy csalódásáról is beszámolt bántja, hogy valakit nem sikerült lefogyasztania. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoAndy Vajna elárulta, mit szól Balázsék beszólásaihozhttp://www.life.hu/sztarok/20161214-andy-vajna-sebestyen-balazsek-beszolas-reggeli-show.htmlSebestyén Balázsék két hete csatlakoztak a Rádió 1 csapatához, miután elég csúnya körülmények között távoztak a Class FM-ből. Sokakban ellenérzést váltott ki, hogy a Morning Show sztárjai az általuk oly sokat szapult és véleményezett Andy Vajna rádióját választották, de Balázsék mindenkit megnyugtattak, ezek után sem lesz ez másképp... Vajon mit szól ehhez a rádiós mogul? TV + Sztárok--Hujber Ferenc színész már nem akar ebben a világban élnihttp://www.life.hu/sztarok/20161214-hujber-ferenc-mar-nem-akar-ebben-a-vilagban-elni-a-szineszetet-is-elhagyja.htmlJoshi Bharat vendége volt Hujber Ferenc, aki nagyon meglepő dolgokat mondott a műsorban. TV + SztárokOrigoMegható vagy komikus? Így posztolnak kedvenc celebjeinkhttp://www.life.hu/sztarok/20161211-schobert-norbi-rubint-reka-kasza-tibor-sarka-kata-legerzelmesebb-facebook-posztjai.htmlBiztosan veled is előfordult már, hogy egy érzelmesnek szánt mondatodat, vallomásodat, esetleg posztodat mások csöpögősnek találták, és megmosolyogták. Hát igen, az, hogy hol húzódik a határvonal az érzelemgazdagság és a giccs között – az esztétika szakosok ezt biztosan gyorsan cáfolnák – sokszor ízlés kérdése. Topcelebjeink bejegyzései pedig igazán bőven adnak okot mosolyra és könnyekre, hiszen nap mint nap megosztják velünk lájkvadász posztjaikat legbensőbb érzéseiket. TV + Sztárok--Debreczeni Zita és Gianni már készülődnek az esküvőrehttp://www.life.hu/sztarok/20161213-debreczeni-zita-es-gianni-kituztek-az-eskuvo-idopontjat.htmlNemrég derült ki, hogy Gianni elszánta magát a nagy lépésre, és megkérte Debreczeni Zita kezét. A fiatal pár így már nemcsak a karácsonyra, hanem az esküvőre is készülődik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.