Pachmann Péter műsorvezető Tények
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pachmann Péter elköszön a Tényektől és a Mokkában folytatja tovább - közölte a TV2. A műsorvezető döntésének magánéleti okai vannak, januárban búcsúzik el a hírműsortól. 

A műsorvezető még novemberben írásban kérte, hogy családi okokra hivatkozva szeretné munkabeosztását átgondolni: a jövőben szeretne több időt tölteni a gyermekeivel.

Pachmann Pétert januártól csak a Mokkában láthatjuk Fotó: Szabó Gábor/Origo

A Tények csapata is változik, Marsi Anikó és Gönczi Gábor mellett Andor Éva és Szebeni István vezetik majd a hírműsort. Pachmann Péter műsorvezető társa a Mokkában Serfőző Krisztina lesz, míg Demcsák Zsuzsa Istenes Lászlóval köszönti majd a nézőket.

Pál Dénes: aki a Star Warst szereti, rossz ember nem lehet http://www.life.hu/sztarok/20161215-pal-denes-gyujti-a-star-warsos-targyakat.htmlPál Dénessel beszélgetett a Life.hu riportere, Németh Máté a Csillagok háborúja premierjén. Dénes elárulta, hogy hatalmas rajongója az ürbéli történeteknek, és nála már fél siker, ha valaki hasonlóképpen gondolkozik. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoPuskás Peti édesanyjával ment a Star Wars premierrehttp://www.life.hu/sztarok/20161215-puskas-peti-meg-van-orulve-a-star-warsert.htmlPuskás Petivel beszélgetett Németh Máté, a Life.hu riportere. Az interjú során számos érdekesség kiderült az énekesről. TV + Sztárok--Paris Hilton szingli és élvezihttp://www.life.hu/sztarok/20161215-paris-hilton-nem-akar-parkapcsolatot.htmlA Hilton lány azt nyilatkozta, hogy élvezi a szingli életet és nincs szüksége senkire ahhoz, hogy boldog legyen. TV + Sztárok--Rossz lelkiállapotban van Varga Viktor szülei válása miatthttp://www.life.hu/sztarok/20161215-varga-viktor-egy-tarskereson-keresi-uj-partneret.htmlIsmét a társkereső applikációval keresi a szerelmet a híres énekes. TV + Sztárok--Weisz Fanni Áder Jánosnak is nemet mondhttp://www.life.hu/sztarok/20161215-weisz-fanni-nem-forditja-mar-ader-janos-beszedet.htmlÚgy tűnik Weisz Fanni sorra mond nemet mindenre, amit régebben szívesen csinált: Áder János ünnepi beszédét sem fogja már tolmácsolni a siketek és nagyot hallók számára. TV + Sztárok--Zacher Gábor meghatódott egy vallomástólhttp://www.life.hu/sztarok/20161214-zacher-gabort-egy-interju-kozben-erte-meghato-elmeny.htmlZacher Gábor tejlesen meghatódott egy interjú közben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.