Két embert megkéseltek Budapesten

Forrás: AFP -
késelés Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 42 éves férfi a Vágóhíd utcai buszmegállóban késelte meg 40 éves testvérét és 14 éves unokatestvérét.

A támadás után a férfi otthagyta a sérülteket, és XX. kerületi lakásába ment, ahol nem sokkal később a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei elfogták. A két sérültet a mentők kórházba vitték - írja a police.hu. A 42 éves férfi ellen a büntetőeljárást indítottak.

Megkéseltek két férfit Budapesten (képünk illusztráció) Forrás: AFP

Újabb hírek Schumacherről - Hivatalos forráshttp://www.life.hu/news/20161216-ujabb-hireket-lehet-olvasni-a-twitteren-michael-schumacherrol.htmlMár nemcsak a Facebookon és az Instagramon, hanem a Twitteren is tájékozódhatnak a rajongók Schumacherről. NewsAFPSzakadékba zuhant és szörnyethalt a net egyik legutáltabb férfijahttp://www.life.hu/news/20161216-szakadekba-zuhant-es-szornyethalt.htmlLuciano Ponzetto nevét körülbelül egy évvel ezelőtt ismerte meg a világ. A férfi büszkén pózolt az általa legyilkolt állatok mellett, a képeket pedig meg is mutatta a közösségi oldalain. NewsOrigoÁllítják: a reptéren is "hisztizett" Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/news/20161213-hosszu-katinka-es-shane-tusup-es-az-uszovalogatott-hazatert-a-windsori-rovid-palyas.htmlHétfőn megérkezett a windsori rövid pályás világbajnokságról a magyar úszóválogatott, amelyet újságírók hada várt. Úgy tudni, Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup nagyon megválogatták, melyik kérdésre válaszolnak, és melyikre nem. News--Meghalt Jászai Lászlóhttp://www.life.hu/news/20161209-meghalt-jaszai-laszlo-szinmuvesz.html82 évesen péntek hajnalban meghalt id. Jászai László Jászai Mari-díjas színész. News--Itt az első hó - Van, ahol 16 centit mérnekhttp://www.life.hu/news/20161113-nyugat-magyarorszagon-esik-a-ho.htmlMegérkezett az első hó Magyarországra, egyelőre csak az orzság nyugati részét érintette.News--Így alakulnak a hosszú hétvégék és munkaszüneti napok 2017-benhttp://www.life.hu/news/20161113-hosszu-hetvegek-es-munkaszuneti-napok-2017-ben.htmlEzek lesznek azok a napok és hosszú hétvégék, amelyeket munka nélkül tölthetünk 2017-ben! Jövőre - az idei hez képest - kicsit kevesebb a hosszú hétvégék száma: egész pontosan öt. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.