Orosz Barbi még sosem volt szingli

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
műsorvezető Orosz Barbara viszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orosz Barbi szingli lett, erről mesélt. Illetve az is terítékre került, hogy titkolt viszonyai is voltak, melyekről ma sem hajlandó túl sokat elárulni.

A Tűsarok című műsor háziasszonya egy televíziós beszélgetés során mesélt arról, hogy számára a szingliség ismeretlen fogalom, mert ő mindig is hosszú kapcsolatokban élt. Soha nem fordult vele elő, hogy egy szakítást követően egyedül maradt volna, mert mindig egy új szerelem kedvéért adta fel a régit.

Orosz Barbara most szingli életében először Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Most azonban életében először tényleg egyedülálló, de Barbit ez egyáltalán nem zavarja. Munkamániásnak tartja magát, így bőven van mivel lekötnie a szabadidejét. Állítása szerint nagyon is szereti önmagát, így jól érzi magát akkor is ha nincs körülötte senki.

Azt mesélte a szexi színésznő, hogy sokkal inkább választ maga mellé civil férfit, mint egy közismert pasit, ám bevallotta, két színésszel is volt már viszonya, de csak találgathatunk, hogy kik lehetnek ők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.