Egy idős férfi ágyában leltek rá az eltűnt 7 éves ceglédi kislányra

Forrás: Dreamstime -
rendőrség molesztálás kislány nyugdíjas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön tűnt el Cegléden a 7 éves kislány, amikor az 5 éves húgáért indult az óvodába. A rendőrök végül egy közeli nyugdíjas férfi ágyában találták meg a kislányt. 

A lány eltűnését a nevelőszülei jelentették be, a gyerek ugyanis nem jelent meg az óvodában csütörtökön, pedig neki kellett volna elhoznia az 5 éves húgát. Nem sűrűn fordult elő ehhez hasonló a család életében, ám ezúttal nem volt más választásuk: az édesanya kórházban volt, az apuka pedig dolgozott - írta meg a Velvet.

Egy 66 éves nyugdíjas ágyában találtak rá a kislányra
Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

Az óvodához vezető úton található annak a férfinak a háza, akinek az ágyában rátaláltak a lányra. A kicsi kereséséhez a rendőrök mellett néhány civil is csatlakozott, egyikőjüknek jutott eszébe az idős férfi leellenőrzése, mert állítása szerint

őt is próbálta már becsalogatni otthonába, amikor gyerek volt.

A 66 éves elkövető nem akart ajtót nyitni, ezért a járőrök egyszerűen rátörték az ajtót, és nem is feleslegesen, hiszen ott volt az eltűnt gyerek. A férfi ágyában hevert, és az eddig felderített nyomok szerint esélyes, hogy molesztálta őt a nyugdíjas ember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.